4 cupluri care și-au început povestea de dragoste pe platourile de filmare

Publicat de octombrie 30, 2017 3:03 pm

Este cunoscut faptul că pe platourile de filmare de la Hollywood s-au legat multe vieți și iubiri, unele care au rezistat testului timpului, altele care s-au terminat la fel de repede cum au început. Află în continuare ce cupluri și-au găsit dragostea pe platourile de filmare.

Una dintre cele mai răsunătoare relații din ultimul timp s-a conturat pe platourile de filmare de la Urzeala Tronurilor. Este vorba despre Rose Leslie și Kit Harington care și-au făcut publică relația, de altfel destul de privată,  la Premiile Olivier, în aprilie 2016. Aceștia au confirmat faptul că s-au îndrăgostit în timp ce filmau sezonul 2 al serialului în Islanda. Kit a afirmat că este foarte ușor să te îndrăgostești de o persoană care îți împărtășește sentimentele și pe deasupra, joacă și rolul de iubită în film.

A post shared by Kit Harington (@kitharingtonig) on

Blake Lively și Ryan Reynolds s-au întâlnit pe platoul de filmare de la filmul Green Lantern în 2010, iar acum au două fetițe împreună. În acel moment, Reynolds era căsătorit cu Scarlett Johansson, iar Lively forma un cuplu cu co-starul ei din serialul Gossip Girl, Penn Badgley. Lively și Badgley s-au despărțit în septembrie 2010, iar Reynolds și Johansson au divorțat în decembrie 2010.

Ryan Reynolds a spus că relația lor a început inițial ca una de prietenie. „Aproximativ la un an după ce Green Lantern a fost filmat și amândoi eram singuri, am ieșit la o întâlnire dublă – ea era la o întâlnire cu un alt tip și eu eram la o întâlnire cu o altă fată – și a fost cea mai ciudată seară pentru ambii deoarece eram la fel ca și focurile de artificii. Am fost prieteni multă vreme, ceea ce cred că este cel mai bun mod de a începe o relație, ca prieteni „.

A post shared by Martina Santi (@m_tinas) on

Mila Kunis și Ashton Kutcher s-au întâlnit pe platoul de filmare al serialului „That 70s Show” când au jucat împreună ca un cuplu, Jackie și Kelso, dar nu au început să se întâlnească decât după mult timp – după ce Kutcher a divorțat de Demi Moore și Mila a întrerupt o relație de opt ani cu Macaulay Culkin.

S-au căsătorit în 2016, iar în anul 2016 Mila Kunis susținea că au făcut o alegere bună în privința deciziei de a deveni un cuplu pentru că la momentul respectiv nu erau pregătiți pentru o asemenea relație. Acum au doi copii împreună, o fetiță și un băiețel.

A post shared by PROBOMOND (@probomond.ru) on

Miley Cyrus l-a întâlnit pe Liam Hemsworth în timp ce filmau The Last Song în iunie 2009, iar relația lor a devenit publică la începutul anului 2010. De atunci, s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori înainte de a se logodi în iunie 2012. Cu toate acestea, până în septembrie 2013, au renunțat la angajamentul lor și s-au despărțit. Ei au fost despărțiți timp de doi ani până când s-au împăcat în noiembrie 2015. De atunci, au apărut mai multe zvonuri că sunt căsătoriți.

Sursă poze:instagram, pixabay

 

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 534 ori.

Comentariile sunt închise.