5 greșeli pe care să nu le faci la prima întâlnire cu părinții lui

Publicat de septembrie 11, 2017 4:43 pm

Prima întâlnire cu părinții partenerului tău poate fi un eveniment stresant. Sunt multe aspecte care intră în joc aici, de la impresia bună pe care vrei să o lași prin conversație și până la modul în care ceilalți te „verifică” dacă ești destul de bună pentru fiul lor. Fiind tu însăți, doar așa îi poți câștiga de partea ta și să devii cu adevărat parte din familie. Iată ce trebuie să știi pentru a lăsa o impresie bună.

break-2297835_960_720

  1. Nu sta cu ochii pe telefon

Cu toții avem tendința de a ne verifica telefonul chiar dacă nu sună nimeni sau nu primim niciun mesaj. Nu trebuie să pari distrată la o cină cu părinții lui și nu merge nici să ții telefonul ascuns pe sub masă. Trebuie să fii prezentă acolo și să particpi la orice conversație. Nu uita că dacă te prefaci doar că asculți, acest lucru se observă. Până la urmă, sunt alți oameni mai importanți cu care să vrei să conversezi în aceste momente?

  1. Nu veni cu mâna goală

Chiar dacă întâlnirea are loc acasă sau la un restaurant, trebuie să aduci un mic dar pentru a-ți arăta aprecierea pentru invitație. Cel mai bine ar fi să afli ce le place părinților. Ca diverse opțiuni, îți sugerăm: vin, flori, desert sau chiar o carte pentru măsuța de cafea.

  1. Nu te lipi de partener

Probabil că nu cunoști pe nimeni la această întâlnire, dar asta nu înseamnă că trebuie să stai lipită de partenerul tău. Trebuie să îl lași să se desfășoare liber în mediul său, să stea de vorbă cu frații sau surorile. Nu trebuie să stai tăcută pentru că ai emoții. Cel mai bine ar fi să conversezi singură cu ceilalți și să îi lași să te cunoască pe tine, fără a te vedea doar ca pe partenera lui.

shutterstock_395126527

  1. Nu exagera cu o ținută nepotrivită

Poartă ceva în care să te simți bine și care îți avantajează silueta. Acest lucru îți va da un surplus de încredere în tine și vei putea trece mai ușor peste această întâlnire.

  1. Nu fi altfel decât de obicei

Nu este nevoie să te arăți mai încântată decât ești de fapt să îi întâlnești părinții. Este chiar obositor. Dacă partenerul tău te cunoaște bine, știe de schimbările tale de dispoziție. Cel mai bine este să fi tu însăți și să îi lași pe ceilalți să îți vadă personalitatea reală. Nimic nu este mai important decât încrederea în tine însăți!

Sursă poze: pixabay

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 551 ori.

Comentariile sunt închise.