5 obiecte Feng Shui care să nu-ți lipsească din casă

Publicat de octombrie 24, 2017 10:07 am

Feng Shui este arta antică chinezească de aranjare a mediului ambient pentru a atrage energii pozitive în viața ta. Scopul artei Feng Shui este de a facilita armonizarea și echilibrul în viața ta prin plasarea și orientarea obiectelor și structurilor din spațiul fizic. Află în continuare ce obiecte Feng Shui să nu-ți lipsească din casă.

Pisica norocoasă

A post shared by julia seizure (@juliaseizure) on

Pisica norocoasă simbolizează bani, bogăție și prosperitate financiară. Ea are întotdeauna laba ridicată, acesta fiind considerat un gest de protecție.

În ciuda originilor sale japoneze, Maneki Neko (pisica norocoasă) a devenit într-adevăr un obiect folosit în mod obișnuit în Feng Shui. Ea este, de obicei, plasată în birouri, magazine și alte locuri de afaceri publice, mai degrabă decât în casă, pentru a putea atrage noi clienți și oportunități financiare.

Caii

cai feng shui

Caii erau vitali pentru strămoșii noștri. Au fost folosiți pentru transport, în războaie și călătorii. Prin urmare, unele semnificații asociate cu aceste animale grațioase includ succesul, bogăția, forța, viteza și noblețea.

Cea mai sugerată utilizare Feng Shui pentru cai este să îi așezi în casă sau în birou, ceea ce poate contribui la îmbunătățirea carierei. Capul cailor ar trebui să fie îndreptat spre interiorul casei, simbolizând aducerea averii acasă.

Cu toate acestea, nu toate figurinele sau picturile cu cai au aceleași semnificații. Ar trebui să fie cinci cai care se sprintează înainte, nu unul sau mai mulți cai care stagnează. Picturile sau sculpturile cu opt cai sunt, de asemenea, destul de populare.

Broasca țestoasă

testoasa feng shui

Țestoasa, fiind unul dintre cele patru animale celeste, reprezintă Nordul sau partea din spate a casei tale. Simbolizează longevitatea, sprijinul și protecția, similare cu durata vieții animalului și modul în care carapacea protejează broasca testoasă.

Unii maeștrii folosesc broasca țestoasă pentru a vindeca energia negativă care vine din afara casei. Poate fi plasată pe balcon sau în jurul ușii.

Clopote Feng Shui

A post shared by Uday Sutar (@udaystar) on

Clopotele simbolizează curățarea, purificarea și protecția. În Feng Shui, ușa din față este poarta de energie pentru casa ta. Din acest motiv, clopotele sunt adesea agățate la uși și la intrările magazinelor. Sunetul clopotului este considerat a fi purificator, benefic pentru a evita influențele negative și pentru a invita prosperitatea.

Plante

Energia plantelor estedeseori  utilizată pentru a spori Feng Shui-ul unei anumite zone. Plantele sunt vii și respiră. Ele produc mult mai multă energie decât obiectele lipsite de viață.Plantele sunt utilizate în mod obișnuit pentru a stimula energia și a echilibra cele cinci elemente ale unei zone.

Bambusul este un simbol al longevități și al sănătății datorită capacității sale de a rămâne mereu verde. Poți plasa în orice colț al casei bambus pentru a obține efectele sale pozitive.

Simbolurile afectează energia personală. Te pot atinge la un nivel emoțional, îți pot modela credințele și, în cele din urmă, îți pot influența comportamentul și viața. Simbolurile servesc ca memento al unui adevăr universal care poate fi perceput la nivelul subconștientului, așa că trebuie să le alegi cu grijă pe cele care chiar rezonează cu tine și casa ta.

Sursă poze: pixabay, instagram

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 2473 ori.

Comentariile sunt închise.