5 sfaturi de la cele mai cunoscute femei de afaceri din lume

Publicat de noiembrie 6, 2017 8:04 pm

Astăzi avem norocul de a găsi inspirație în carierele de succes ale multor femei care au reușit să ajungă la vârf în domeniile lor. Iată câteva dintre secretele care le-au ajutat să reușească în afaceri.

Sheryl Sandberg – Chief Operating Officer la Facebook, a zecea dintre cele mai puternice femei din lume conform Forbes, 42 ani

8083821521_b130015bee_o

„Am plâns la muncă și le-am spus oamenilor că am plâns. S-a spus că am plâns pe umărul lui Mark Zuckerberg, cu toate că asta nu este exact ce s-a întâmplat. Vorbesc cu oamenii despre speranțele și fricile mele și îi întreb despre ale lor. Încerc să fiu eu însămi și îi încurajez și pe alții să facă asta. Totul este profesionist și personal în același timp.”

Ellen Alemany – Președinte și CEO al RBS Citizens Financial Group, 56 ani

„Cunosc multe femei ca mine care au slujbe cu un factor ridicat de stres și care călătoresc mult în interes de serviciu. Mereu am considerat important să îmi fac timp pentru relaxare și pentru a mă menține în formă. Cel mai mult îmi place să fac o plimbare lungă dimineața prin cartier cu câinele meu. Este plăcut și este și un bun exercițiu fizic.”

Cindy Barshop – Completely Bare Hi Tech Spa, 47 ani

„Luptă să fii ceea ce poți fi mai bine. Dacă participi la un eveniment caritabil, nu te limita doar la donații. Implică-te și petrece timp cu cei care au cea mai mare nevoie de asta. Motivația internă este cheia, pentru că dacă nu te motivezi tu, cine o va face? De asemenea, acceptă schimbarea. Cei mai mulți se tem de asta, dar este un lucru minunat. Când lucram la IBM pe când aveam 20 de ani, câștigam mulți bani și îmi depășeam planurile de vânzări. Dar am presimțit că pot face mult mai mult de atât și pot oferi servicii care pot schimba viețile femeilor. Odată cu riscurile mari vin și recompense mai mari și șansa de a crea o schimbare.”

Pam Alabaster – Senior Vice President Corporate Communications L’Oréal S.U.A, 51 ani (centru)

22304005694_b01e7148db_z

„O continuă învățare duce la o continuă perfecționare. Dedică-te avansării în cunoștințe, abilități și expertiză. Mediul afacerilor este într-o continuă schimbare, iar dacă înțelegi practicile și gândirea de vârf și dacă ai instrumentele necesare vei reuși să ajungi la rezultate mai bune. Studiază toată viața.”

Maria Castañón Moats – CDO la PricewaterhouseCoopers, 43 ani

„Creează o rețea de mentori și colegi de încredere. Cei din jur ne pot oferi mereu cea mai bună perspectivă asupra noastră și asupra limitărilor noastre. Trebuie să avem curaj să cerem ajutor și feedback pentru a ne lărgi viziunea asupra posibilităților. Autopromovarea nu este ușoară, dar este critică pentru succes. Nu putem presupune că oamenii din jurul nostru ne înțeleg talentul sau știu de ce suntem în stare să realizăm.”

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 1385 ori.

Comentariile sunt închise.