8 semne care te anunţă că ai putea suferi de cancer

Publicat de februarie 21, 2018 9:09 am

Ar fi excepţional dacă organismul uman ar funcţiona ca un soft conectat cu un led care ar începe să lumineze roşu atunci când cancerul pătrunde în corp. Însă acest lucru poate că este posibil în cazul filmelor science fiction, căci la noi, viaţa bate filmul de cele mai multe ori, iar medicul ne spune docil că prevenţia e mai uşoară decât tratarea.

Pentru a defini ceea ce noi numim semn, este de ajuns să spunem că acesta este un semnal de alarmă declanşat de către simţuri. De exemplu, un medic îţi poate spune în funcţie de mărimea unei aluniţe dacă este cancerigenă sau nu, dar un simptom nu este întotdeauna vizibil, ci trebuie comunicat pentru a se lua măsuri la timp.

cancer mamar

Oncoforte® este unul dintre cele mai complete remedii naturale anti-tumorale din lume, conform studiilor ştiinţifice şi bibliografiei aferente fiecărui ingredient. Oncoforte este rezultatul multor ani de studii, teste şi încercări ale unor firme producătoare de suplimente alimentare naturale din S.U.A. În urma combinării diferitelor vitamine, extracte naturale, pulberi din plante, cu concentraţii şi origini dintre cele mai diverse s-a ajuns la această formulă completă cu multiple acţiuni benefice pentru întregul organism, indiferent de sex sau de vârsta”, a explicat Dr. Daniela Iancu, specialist Oncoforte (www.oncoforte.com).

Dr. Daniela Iancu, specialist Oncoforte, a realizat o listă cu 8 semne care îţi indică faptul că ai putea suferi de cancer.

1. Un nodul sub piele

Acesta este primul indiciu pe care corpul îl oferă în cazul cancerului mamar, la o autoexaminare prin palpare. Schimbările se produc în timp, aşa că medicii recomanda o atenţie sporită în cazul femeilor, care pot face acest test ridicând mâna şi îndoind antebraţul spre spate, în timp ce cu mâna cealaltă palpează sânul.

Oncoforte® este rezultatul multor ani de studii, teste şi încercări ale unor firme producătoare de suplimente alimentare naturale din S.U.A. În urma combinării diferitelor vitamine, extracte naturale, pulberi din plante, cu concentraţii şi origini dintre cele mai diverse s-a ajuns la această formulă completă cu multiple acţiuni benefice pentru întregul organism, indiferent de sex sau de vârstă.

Oncoforte

2. Mâncărime pe piele

Cancerul, în forme  de debut, este tratat de organism ca o infecție bacteriană cu care organismul nostru se lupta până când cedează. Leucocitele se ocupă de anihilarea micro-organismelor. Din acest motiv, fluxul sanguin creşte în zona respectivă şi chiar se poate încălzi sau îşi poate schimba culoarea, provocând mâncărimi.

Oncoforte reglează aciditatea sanguină, aducând-o în limite normale. Câteva dintre ingredientele prezente în Oncoforte care contribuie la alcalinizarea mediului celular al organismului sunt turmericul, ceaiul verde, frunza de măslin. Reducerea acidităţii va contribui la reducerea inflamaţiei celulare, unul dintre elementele generatoare ale stresului oxidativ care are, la rândul lui, cauze multiple”, a spus specialistul Oncoforte.

3. Răni care se vindecă greu

Dacă ai la nivelul pielii o zgârietură sau o rană al cărei proces de vindecare durează prea mult, poate ar trebui să vezi un medic pentru că sunt şanse mari că celulele tumorale să îţi fi invadat corpul. Pentru început, este recomandat un test de sânge.

4. Probleme la digestie sau pierderea poftei de mâncare

În cazul în care sistemul imunitar este slăbit, absorbţia nutrienților este aproape zero, deci corpul nu se mai hrăneşte corespunzător. De asemenea, pofta de mâncare scade în cazul înmulţirii celulelor canceroase în organism.

Oncoforte este suplimentul natural care vă poate ajuta să creşteţi oxigenarea celulară prin aportul de extracte naturale şi nutrienţi extrem de importanţi în producerea hemoglobinei, responsabilă de transportul oxigenului în celule şi în creşterea fluxului sanguin la nivel periferic. Acesta din urmă va asigura mai mult oxigen acolo unde este mai mare nevoie de el. De asemenea, va contribui la îmbunătăţirea transportului de nutrienţi şi la intensificarea metabolismului celular pentru o bună funcţionare a celulelor”, a afirmat dr. Daniela Iancu (www.oncoforte.com).

5. Schimbări la nivelul intestinului gros

Prezenţa sângelui în materiile fecale este un semnal de alarmă pentru cancerul de colon şi necesită investigaţie imediată.

6. Schimbări la nivelul urinei

Vezica urinară ar trebui să funcţioneze în mod normal. Orice schimbare legată de consistenţă, miros, culoare, prezenţa unei spume sau chiar a sângelui sunt semne ce trebuie discutate în cabinetul unui doctor, pentru că pot anunţa invadarea corpului cu celule canceroase.

7. Sângerarea în afară menstruaţiei

Sângerarea în afară ciclului menstrual nu este tocmai un semn de sănătate. Orice secreţie însoţită de sânge, fie că provine din uter sau din mamelon trebuie examinată atent.

8. Schimbarea vocii

Acesta este un prim semn în ceea ce priveşte instalarea cancerului de laringe. O scădere a intensităţii vocii reprezintă un semnal de alarmă ce ar trebui să te trimită la un control de specialitate. De asemenea dacă apare o tuse ciudată care nu este provocată de o simplă răceală, va trebui să începi să faci investigaţii.

Corpul uman este un sistem viu care comunica foarte eficient cu mediul exterior, însă depinde de noi cât de bine înţelegem ce are să ne spună. Este greşit să tratăm după ureche unele boli, pentru că tratate necorespunzător se pot dezvolta în complicaţii. Aşa cum în natură furtuna este anunţată de nori şi tunete, aşa funcţionează şi organismul uman, anunţând diferite afecţiuni apărute.

Oncoforte® beneficiază de una dintre cele mai complexe compoziţii din lume, ce include 26 de ingrediente naturale, având una dintre cele mai mari cantităţi de substanţe active per capsulă dintre toate suplimentele cu aceeaşi recomandare. Oncoforte® este realizat într-o unitate de producţie din S.U.A. cu laboratoare şi tehnologii certificate NSF-GMP, FDA, ICS-USDA Organic. Acestea asigură garanţia celor mai înalte standarde de calitate din lume şi respectarea celor mai stricte cerinţe în producţia suplimentelor alimentare. Pentru mai multe detalii, intră pe www.oncoforte.com şi solicită răspunsul specialistului online, medicii Oncoforte îţi vor răspunde la întrebări în timp util, fiecare solicitare fiind gratuită. Produsul se poate comanda pe www.bioelemente.ro.

 

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 1571 ori.

Comentariile sunt închise.