Activator – cursuri și ateliere în București

Publicat de iulie 4, 2017 12:14 pm

Agenția Activator s-a născut din dorința de a inspira, motiva și ajuta oamenii să adopte un stil de viață prosper pentru dezvoltarea lor care să includă sport, alimentație sănătoasă și activități de dezvoltare personală.

Începând cu această lună poți afla mai multe lucruri despre programele celor de la Activator accesând noul lor site: www.activator.ro

 

Cursuri și ateliere în București

 

intimitatea armonioasa in relatii

Pe 6 iulie are loc atelierul ”Intimitatea Armonioasă în Relații” susținut de Liana Buzea unde timp de 3 ore vor avea loc discuții deschise despre ce este intimitatea, de câte feluri poate fi aceasta, despre cum îți poți proteja spațiul intim indiferent dacă ești într-o relație sau nu și cum să respecți spațiul intim al partenerului.

Multe nepotriviri pot fi ocolite cu ușurință și naturalețe printr-un dialog sincer despre aspectele de bază ale intimității și polarității dintr-o relație. Există o dinamică pe care o putem ajuta atunci când avem noțiunile de bază și când ne extinem paleta de cunoștințe și resurse.

Mai multe detalii despre eveniment și înscriere găsești aici: https://www.facebook.com/events/525350204522657/

19848853_10209467304107923_773611154_n

Bruce Lee spunea: ”Choy Lee Fut este sistemul de luptă cel mai eficient pe care l-am vazut…”. Așadar, dacă vrei să afli mai multe lucruri despre Choy Lee Fut Kung Fu și Qi Gong trebuie să ajungi la cursul ”Introducere în practica Qi Gong” ce are loc pe 13 iulie în Parcul Izvor.

Utilizând spiritul, respirația și mișcările corporale, Qi Gong activează valul intrinsec de energie vitală în lungul meridianelor, întărește organele interne, oasele, articulațiile și mușchii, previne bolile rezultate din stres și ajută la dezvoltarea propriei conștiinte. Pentru practicanții constanți, Qi Gong reprezintă esența și baza unei vieți sănătoase, fericite și armonioase.

Fiind parte a medicinei tradiționale chinezești, Qi Gong are la baza principiul conform căruia boala se naște dintr-un dezechilibru de flux al energiei vitale a omului.

Practica regulată a Qi Gong–ului întărește sănătatea și ajută la prevenirea bolilor. Aceste tehnici, numite izvor de sănătate, reprezintă o sursă inepuizabilă de liniște și vitalitate, fiind în același timp un exercițiu ideal pentru menținerea formei fizice și a tonusului psihic în condițiile de tensiune și stres cotidian.

Mai multe detalii despre eveniment și înscriere găsești aici: https://www.facebook.com/events/1045823652216533/

19668020_10209467304187925_256925041_n

Pe 20 iulie, în Grădina Botanică, are loc atelierul ”Mandala – Mindfulness prin artă”!

Carl Jung spunea că mandala este o reprezentare a inconștientului. Conform teoriei sale, meditația, cu ajutorul mandalei create sau colorate, are un efect de însănătoșire psiho-emoțională și de relaxare. Tot el mai spunea că atunci când sinele reușește să se exprime prin desen, inconștientul răspunde dictând o atitudine de reverență față de viață.

În crearea mandalei, desenul te aduce într-o conexiune mai profundă cu tine și lumea din jurul tău. Activitatea în sine are caracter meditativ și aduce o stare de relaxare profundă. Astfel vei reuși să te debarasezi de gândurile cotidiene pentru a contempla propria creație și a te bucura de frumusețea ei!

Mai multe detalii despre eveniment și înscriere găsești aici: https://www.facebook.com/events/1405280932860642/

19832551_10209467304147924_79600860_n

Atelierul ”Mindfulness în Inima Naturii” are loc miercuri, 26 iulie, în Parcul Herăstrău, mai exact în Grădina Japoneză. În cadrul atelierului se vor explora și practica 3 tehnici de meditaţie de tip mindfulness: meditaţia cu focus pe stimuli exteriori, meditaţia cu focus respirație și meditaţia în mişcare. În plus, participanții vor învăța în mod practic cum pot introduce tehnicile de observare şi conştientizare în viaţa de zi cu zi, pentru a înlătura stresul și a se putea bucura de o stare de bine.

”Scopul meditației nu este acela de a atinge o stare în care nu mai avem gânduri sau emoții și trăim într-o stare de eternă beatitudine, ci ne ajută să ne apropiem cât mai mult de un mod natural și firesc de a fi în care permitem lucrurilor să se întâmple, permitem gândurilor și emoțiilor să vină și să plece fără a mai fi duși de val și a ne lăsa tulburați de acestea și astfel să ajungem să transformăm cauzele suferinței noastre din viața de zi cu zi.” – ne spune Crina Radu, cea care va susține acest atelier.

Mai multe detalii despre eveniment și înscriere găsești aici: https://www.facebook.com/events/1391615627612596/

Dezvoltarea personală este un proces continuu care ne ajută să evoluăm armonios în plan mental, spiritual și fizic. Dacă ești o persoană interesată să învețe lucruri noi și interesante, fii cu ochii pe Activator pentru că te vor surprinde plăcut!

Site: www.activator.ro

Facebook: https://www.facebook.com/activator.ro/

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 1028 ori.

Comentariile sunt închise.