Cabina foto la nunta ta!

Publicat de iunie 6, 2016 5:02 pm

Unele dintre cele mai inedite și plăcute momente din cadrul nunții sunt legate de clipele petrecute cu cei dragi. Deși fotograful va surprinde o mare parte dintre aceste clipe, de ce să nu te bucuri de poze instant cu ajutorul unei cabine foto care va face deliciul oaspeților abia ajunși la petrecere?

cabina foto nunta

Tot mai mulți miri se îndreaptă către idei și modalități noi de a oferi amintiri cât mai autentice invitaților, iar cabina foto la nunta ta va fi cu siguranță un succes. Iată în continuare câteva idei despre cum poate schimba cabina foto atmosfera de la nuntă.

Pozele succesive, făcute rapid sunt foarte amuzante, iar dacă adaugi și câteva elemente de recuzită cu care invitații se pot distra, ai nimerit combinația perfectă. În plus, unele persoane nu se simt chiar în apele lor în preajma unei camere, dar o cabină foto este cu totul altceva. Inhibițiile dispar în intimitatea acesteia și vor fi înlocuite cu amintiri plăcute, spontane.

Cabina foto poate fi închiriată sau poate fi improvizată în lipsa unui buget generos, cert este că în ambele cazuri va avea un impact pozitiv asupra tuturor celor prezenți. De asemenea, o poți personaliza după bunul plac: culori și texturi diafane, romantice, o canapea vintage sau poate consta pur și simplu într-un fundal simplu care să conțină citatele preferate sau chiar amintiri din partea invitaților. Posibilitățile sunt nelimitate.

fotografii nunta

Decorarea cabinei foto este la fel de importantă ca oricare alt detaliu ce ține de organizarea nunții. Poate fi în aceeași notă precum restul decorului sau ceva total ieșit din comun, care să transpună acțiunea chiar și într-o altă epocă.

Știi acele cărți care răsfoite repede se animează creând o poveste în mișcare? Poți face acest lucru și cu nunta ta! Creează povestea nunții prin poze în mișcare – acestea pot fi un cadou de neprețuit pentru persoanele dragi vouă și un mod inedit de a anima petrecerea.

Cabina foto poate fi deschisă sau închisă. O cabină foto vintage, unde să poți trage draperiile oferă intimitate și confort invitaților. Mai mult de atât, cabina foto amintește de perioada adolescenței și de faptul că viața este exact despre astfel de momente unice și spontane care trebuie prețuite.

Poți merge chiar mai departe înlocuind numele invitaților de la mese cu pozele acestora făcute pe loc, iar la plecare puteți construi împreună un perete al amintirilor.

action booth

Actionbooth este un concept cu totul nou și constă într-o echipă care face poze în mișcare și le printează pe loc. Invitații pot schimba haine sau elemente de recuzită amuzante sau se pot lăsa surprinși chiar și pe ringul de dans.

Flexibilitatea cu care poți personaliza cabina foto și gradul de amuzament pe care îl oferă oaspeților aduc multe puncte în favoarea acestei opțiuni. Pregătește-te de o petrecere memorabilă!

Sursă poze: pinterest

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 1342 ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *