Ce cadouri îi iei micuțului anul acesta?

Publicat de noiembrie 29, 2017 12:47 pm

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași grăbiți și deja avem în cap sau așternute pe liste diverse idei de cadouri pentru famile și prieteni. Cei care se vor bucura cel mai mult de tot ce aduce Crăciunul sunt însă cei mici, așadar este ideal să îi surprindem cu diverse cadouri distractive, dar și folositoare.

girl-2105153_640

Pentru bebelușii până la 1 an jucăriile cele mai atrăgătoare sunt  cele viu colorate, care scot diverse sunete, sunt ușor de ținut în mână și au texturi diferite. La Chicco puteți găsi un urs panda vorbitor de pluș (stânga – 95,90 RON) sau un antemergător muzical viu colorat (dreapta – 335 RON) care se va dovedi și util, nu doar amuzant.

jucarie-chicco-urs-panda-vorbitor_8421_1_1431601034

Jucăriile amuzante și educative sunt cea mai bună alegere atunci când vrei să surprinzi un copil cu vârsta cuprinsă între 1 și 2 ani. La Nichiduță găsești măsuțe interactive cu cuburi (stânga – 70 RON), cărucioare cu unelte, țarcuri de joacă, puzzle-uri simple din lemn (dreapta – 79 RON) sau diverse seturi cu forme geometrice. Toate acestea îi vor stârni curiozitatea celui mic și îl vor ajuta să descopere mediul în care crește.

Masa-de-activitati-cu-42-cuburi-de-construit-154273-0

Copiii de 2-3 ani devin din ce în ce mai curioși și sunt și mai atenți cu jucăriile. Este un moment bun de a se bucura de plastelină, acuarele, pictatul cu degetele, modelatul și coloratul. Copiii activi vor aprecia o trotinetă (stânga – 248 RON) sau jucăriile care fac baloane de săpun. La această vârstă încep și jocurile de rol, așa că cel mic va primi cu plăcere jucării precum fructe și legume din plastic (dreapta – 66,30 RON), seturi de hamburgeri sau cu cina de sărbători, grupe de alimente, case de marcat, așa cum găsim în ofertele de la Best Kids.

21542

La 3-4 ani jocul de rol devine mai complex și te-ar ajuta să știi ce pasiuni are copilul, dacă ar vrea să fie doctor, bucătar sau constructor. Îi poți cumpăra diverse seturi cu accesoriile necesare pentru a-și practica meseria. Dacă începe să fie pasionat de puzzle-uri, de la Jucărie îi poți achiziționa un Puzzle Special Globe de Crăciun (stânga – 13,57 RON) prin care îți va construi propria scenă de sărbători de iarnă. Căsuțe de păpuși găsești la Ookee, atât cele clasice (dreapta – 223 RON), cât și sub formă de puzzle.

globe-puzzle-xmas2012-67609_gp_02

Pentru preșcolari, un cadou potrivit poate fi o tablă magnetică sau un set Lego (stânga – 70 RON) de la Noriel, aceasta fiind vârsta la care încearcă primele litere, cifre sau primele construcții mai serioase. Dacă sunt pasionați de muzică, se vor bucura de o vioară electronică, un saxofon, un pian pisică (dreapta – 189 RON), chitară cu microfon Hello Kitty, toate de la Best Kids.

lego-duplo-gradinita-10833_5

Pentru copiii între 7 și 9 ani încep să fie atrăgătoare jocurile de societate. Regatul Jocurilor oferă o selecție largă de astfel de jocuri precum Teenage Mutant Ninja Turtles, Dr. Microbe, Adună Pinguinii, Activity pentru familie și multe altele. Aceste jocuri vor înfrumuseța serile de iarnă alături de familie și micii prieteni ai copilului.

Pentru cei cu vârsta peste 9 ani, bicicletele, rolele, patinele pentru gheață, trotinetele mai sofisticate și skateboardul vor rămâne în top. Să nu uităm de fascinantul Kendama. Diversele console de joc reprezintă și ele un cadou, e drept, mai costisitor. Dacă are deja așa ceva, atunci se va bucura sigur de noi jocuri pentru aceste console. La Nichiduță găsești diverse astfel de jocuri, printre care și Batman pentru Xbox360, Harry Potter Years 1-4 sau Lego Star Wars The Force Awakens.

Nu rămâne decât să îți urăm spor la cumpărături!

Sursă poze: chicco.ro, nichiduta.ro, bestkids.ro, jucarie.ro, ookee.ro, noriel.ro.

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 509 ori.

Comentariile sunt închise.