Ce culori se poartă în vara lui 2016, conform Pantone

Publicat de mai 2, 2016 5:21 pm

Vara se apropie din ce în ce mai mult și odată cu ea, garderoba noastră este pusă la încercare pentru crearea unor ținute de birou în pas cu moda. Vara aceasta designerii ne recomandă ținute în cele două culori ale anului: Rose Quartz (PANTONE 13-1520) și Serenity (PANTONE 15-3919).  Acestea sunt urmate de următoarele recomandări Pantone: Peach Echo, Snorkel Blue, Buttercup, și Green Flash

Rose Quartz

Este una din culorile anului, conform celor de la Pantone. Este o nuanță relaxantă, pastelată, potrivită zilelor călduroase de vară. Vei găsi o varietate de piese vestimentare potrivite atât look-ului office, cât și celui casual.

Serenity

Serenity este o nuanță pastelată de roz, care îți conferă un aer calm, răcoros, inocent.

Partea cea mai bună este că aceste două culori merg foarte bine împreună! Ele se completează perfect pentru a crea ținuta perfectă de vară, plină de feminitate și delicatețe.

Peach Echo

 

Este o nuanță plăcută de portocaliu, nici prea aprinsă, însă nici prea deschisă. Emană căldură și îți va da un aer prietenos și jucăuș.

Snorkel Blue

 

Această nuanță ne duce cu gândul la stilul marinăresc – merge perfect cu alb și roșu! Este un albastru închis dinamic, care te va face să te simți sigură pe tine.

Buttercup

 

Această nuanță de galben este perfectă pentru zilele însorite de vară! Este caldă, veselă și va merge foarte bine cu pielea bronzată!

Green Flash

 

Este un verde energic, care te va duce cu gândul la un weekend distractiv cu prietenii la pădure și te va motiva la muncă!

Poartă cât mai multe piese vestimentare în culorile verii 2016, pentru a crea ținute în tendințe, cu care să îi impresionezi pe cei din jur!

Sursă poze: pinterest, pixabay

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 2773 ori.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *