Coafuri de toamnă 2016

Publicat de septembrie 12, 2016 11:44 pm

Bogăția toamnei se poate reflecta și în coafura ta! De la culori îndrăznețe până la texturi naturale și tunsori care mai de care mai chic, coafura trebuie să fie mereu în concordanță cu tipul tău de ten, culoarea aleasă și, bineînțeles, cu anotimpul.

Iată care sunt coafurile ce vor întoarce priviri și sunt un must have în această toamnă!

Coafuri de toamnă pentru părul scurt

De la tunsoarea pixie până la bob, coafurile de toamnă pentru părul scurt sunt o declarație de personalitate și încredere, iar dacă nuanța este în concordanță cu toamna de afară putem spune că s-a creat o adevărată sinergie.

Coafuri de toamnă pentru părul mediu

Părul de mărime medie îți permite să experimentezi ceva mai mult cu coafura ta. Poți merge de la tunsori cât mai naturale până la unele foarte sofisticare sau chiar radicale. Atâta tmp cât este o coafură care îți pune în evidență trăsăturile, orice este permis.

Coafuri de toamnă pentru părul lung

Coafurile de toamnă pentru părul lung vor fi anul acesta cât mai naturale sau cu diferite împletituri, ce oferă un aer casual, dar în același timp plin de feminitate.

Venirea unui nou anotimp este întotdeauna binevenită și cu o schimbare de look. Experimentează cât mai mult și cere sfatului stilistului tău pentru a te asigura că vei face o alegere potrivită pentru tine.

Sursă poze: pinterest, pixabay

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 1824 ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *