Combate efectele poluarii asupra organismului tau, 100% NATURAL

Publicat de octombrie 18, 2019 12:08 pm

In Romania rata de urbanizare este una dintre cele mai ridicate dintre tarile din estul Europei. Ce inseamna asta pentru calitatea vietii zilnice?

Pe de o parte, asa cum stim si resimtim in marile orase, se inregistreaza o crestere a oportunitatilor financiare si a posibilitatilor de dezvoltare personala pentru romani de la educatie, locuri de munca, la salariul efectiv si modalitatile de a ne petrece timpul liber.

Care sunt insa consecintele mai putin discutate ale gradului ridicat de urbanizare?

Fenomenul din ce in ce mai pregnant, pe care insa societatea romaneasca nu a invatat inca sa il recunoasca si sa il combata este poluarea.Simplu explicat, gradul mare de industrializare, emisiile de CO2 ale carburantilor fosili ne afecteaza zilnic calitatea vietii.

Cum? In principal, sistemul respirator si implicit plamanii sunt “tinta” acestor toxicitati. Ceea ce nu stim insa, este ca pe langa efectele pe termen lung asupra sanatatii noastre fizice, exista efectele la fel de nocive si pe termen scurt.


Starea de letargie explicata prin lipsa energiei, oboseala devenita la multe persoane “cronica”, afectiuni dermatologice, toate acestea sunt simptome dintre cele mai uzuale ale convietuitului in aglomeratia urbana dominata de toxicitatea aerului. Pe termen lung insa, netratate, acestea devin deficiente sistemice ale organismului nostru slabit si implicit duc la o vulnerabilitate a sistemului nostru imunitar la boli, virusi si rezulta in incapacitatea de a le face fata natural.

Ce putem face? Reteta pe care noi v-o propunem este una de detoxifiere in profunzime a corpului si de relaxare a spiritului.

Salinoterapia este un remediu natural, prin intermediul caruia se realizeaza o purificare a cailor respiratorii de focarele de infectie (stafilo-streptococice), se stimuleaza eliminarea secretiilor de la nivelul bronhiilor, se reduc simtitor iritatiile si inflamatiile existente.

Va invitam la doar 10 minute de metrou Piata Muncii sa incercati o SEDINTA GRATUITA de echilibrare a stilului de viata al intregii familii. Detalii aici.

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 313 ori.

Comentariile sunt închise.