Cum ne subtiaza sportul?

Publicat de septembrie 12, 2017 8:05 pm

Efortul fizic trebuie sã facã parte din viața noastrã cotidianã, însã poate acesta sã ne ajute în mod concret sã slabim? Dacã da, ce tip de activitate sã alegem ca sã obținem un rezultat mai bun la capitolul „remodelare”?

Iatã sfaturile Gerlinéa, expert în slãbire

Sportul ne poate ajuta sã slãbim?
Ei bine, activitatea fizicã este principalul factor de prevenție a surplusului de kilograme. Motivul? Muşchii consumã energie chiar şi când se aflã în repaos. Deci, într-un cuvânt: cu cât suntem mai musculoşi, cu atât slãbim mai mult, chiar şi pur şi simplu dormind.

E nevoie de un efort fizic intens ca sã arzi grãsimile?
Nu musai. Ceea ce conteazã în mod real este sã faci sport în mod regulat, de preferințã un sport de anduranțã. Şi, dacã e posibil, dimineața sau pânã cel mai tarziu spre prânz. Activitatea sportivã regulatã este cel mai bun mijloc de menținere a greutãții dupã ce ai slãbit.

Gerlinea Fitness Bag - Gift

Pe ce sport sã pui accent?
Totul ține de morfologia corporalã a fiecãruia, dar şi de preferințe. Pentru cã e important sã îți şi placã activitatea fizicã aleasã. Dacã vrei un corp armonios, atunci ai nevoie de mai multe tipuri de activitãți sportive care sã îți punã la treabã grupuri diferite de muşchi: gimnasticã şi pilates, cycling, înot, mers rapid…

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 1240 ori.

Comentariile sunt închise.