DESCOPERĂ ORAȘUL PIERDUT AL ATLANTIDEI

Publicat de februarie 21, 2018 9:51 am

Dacă în copilăria noastră Jules Verne ne provoca imaginați purtându-ne în lumea fantastică a Atlantidei, iar căpitanul Nemo explora cu submarinul ruinele imperiului dispărut în mare de mii de ani, astăzi putem explora alături de copiilor noști imperiul subacvatic reconstruit. Ruinele antice ale Orașului pierdut al Atlantidei au fost reconstituie, astfel ca oaspeții să poată explora mitul Atlantidei în spațiile acvariului Lost Chambers și ale Lagunei Ambassador, din cadrul complexului Atlantis, The Palm. Cu acces gratuit nelimitat oferit tuturor oaspeților Atlantis, cele două spații sunt “acasă” pentru peste 250 de specii și 65.000 de animale marine, cum ar fi meduze, țipari, crustacee, piranha, crocodili, căluți și pisici de mare, rechini și arapaima.

acuariu dubai

LAGUNA AMBASSADOR
Laguna Amdassador este un habitat marin de 11 milioane de litri și unul dintre primele zece cele mai mari acvarii din lume. Curtea lui Poseidon oferă o imagine fascinantă asupra vieții marine, cu un panou de acrilic ce măsoară peste 10 metri lunigime și 70 cm grosime, o imensă fereastră în lumea subacvatică a Atlantidei. Acest habitat se concentrează asupra vieții marine descoperite în apele locale ale Golfului Arabic, printre care se numără și o varietate de rechini și calcani. Aici oaspeții pot viziona în mod pașnic, 24 /24 ore viața marină și pot învăța multe despre speciile de pești, precum și despre conservarea oceanelor.
Acces nelimitat gratuit pentru oaspeții cazați în resort, pentru vizitatori 100AED
Deschis 24/24

Aqua Trek

Aqua Trek
Ideal pentru copiii cu vârsta de 8 ani și peste, Aqua Trek din Laguna Ambasador permite oaspeților să exploreze acvariul la o adăncime de 3 metri, permițându-i să descopere cum este să respiri și să te plimbi sub apă. Folosind o cască specială, oaspeții se pot bucura de o experiență subacvatică inedită înconjurați de calcani, rechini și o mulțime de pești colorați.
620AED pe persoană
Deschis zilnic 13:00pm – 16:00pm
Vârsta 8+

Ultimate Snorkel

Ultimate Snorkel
O altă variantă inspirată de a explora ruinele antice ale Atlantidei este în timp ce faceți snorkelling în Laguna Ambassador. Ultimate Snorkel este o spectaculoasă activitate de familie care permite oaspeților să înoate alături de cele 65.000 de creaturi marine, inclusiv rechini, pisici de mare și multe specii de calcani. Experți marini experimentați îi îndrumă pe oaspeți într-o adevărată aventură în habitatul marin de 11 milioane de litri, o adevărată expoziție subacvatică.
310AED pe persoană
Zilnic 11:00am – 12:00pm
Ages 6+

Atlantis Dive Explorer

Atlantis Dive Explorer
Pentru scufundătorii certificați, o sesiune de 30 de minute vă va aduce față în față cu rechini, țestoase, crocodili albinoși și pisici de mare. O experiență unică este oferită de posibilitatea explorării artefactelor din vechea Atlantidă.
1095AED pe persoană
Zilnic de la 15:45pm
Ages 10+

Pentru cei care preferă totuși admirarea faunei și a orașului pierdut pe uscat, experiența este la fel de intensă și spectaculoasă:

ACVARIUL THE LOST CHAMBERS
Oaspeții sunt invitați să intre pe coridoarele acvariului „The Lost Chambers” pentru a afla mai multe despre Orașul pierdut, cultura, tehnologia și vechii cetățeni ai Atlantidei. Cele 21 de camere sunt pregătite să ofere imagini și modalități interactive de cunoaștere și explorare a trecutului. Pe lângă cele 250 de specii de pești, puteți participa în direct la sesiuni zilnice de hrănire, între orele 10:30 și 15:30 când aveți șansa de a vă hrăni peștii preferați. Care este cel mai popular? Hrănirea Piranha, desigur pentru motive evidente ….
Acces nelimitat gratuity pentru oaspeții cazați în resort, pentru vizitatori 115AED
Zilnic 10:00am-22:00pm

Turul Fish Tales
V-ați întrebat vreodată cum este să îngrijești peste 65.000 de animale marine? Urmând cursul apei către sistemele noastre de filtrare, turul dezvăluie cei 5,9 km de tuburi și conducte necesari pentru filtrarea apei din lagună (mai lung decât lungimea domeniul Palm în sine), veți af;a despre activitatea zilnică a celor 45 de persoane care lucrează 24/24 ore asigurându-se că apa este filtrată cu succes. Oaspeții sunt apoi primiți la spitalul și la pepiniera peștilor din Atlantis, unde se pot urmări zilnic interacțiuni cu meduze, pești clovni, rechini și pisici de mare nou născuți. Turul se încheie cu o vizită la bucătăria de pește, unde echipa pregătește peste 400 de kilograme de mâncare pe zi, culminând cu asistarea activă la hrănirea peștilor.
50AED pe persoană
Zilnic 10:00am-17:00pm
Vârsta 6+

Yoga in The Lost Chambers Aquarium
O noutate absolută o reprezintă sesiunea de yoga desfșurată în liniștea Lagunei Ambassador, în fața imensului panou, într-o atmosferă de profundă serenitate. Clasele de yoga au loc în fiecare marți și vineri, începând cu ora 8 dimineața. În mijlocul celor 65,000 de creature marine, oaspeții au ocazia de a reîntineri și de a se echilibra interior într-un mediu acvatic unic practicând Hatha Yoga, o disciplină care aduce pace minții și corpului. Clasa este deschisă tuturor nivelurilor.
120AED pe persoană include saltea, apă și prosop
Ma și Vi 8:00am-9:00am
Vârsta 16+

Pentru mai multe informații sau rezervări: www.atlantisthepalm.com/marine-water-park/lost-chambers-aquarium

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 961 ori.

Comentariile sunt închise.