TooChic este asul din mâneca unei cămăși elegante de chiffon, purtată de femeia secolului XXI. Cum este ea? În primul rând, greu de definit datorită naturii complexe a acesteia.

TooChic caută să puncteze cât mai multe din elementele care pot fi folosite pentru a o defini. Astfel, putem spune despre femeia modernă că este interesată de dezvoltare personală și profesională, de echilibru familial, de frumusețe interioară și exterioară, de o alimentație și un stil de viață sănătos, de hobby-uri care o fac să se simtă bine în timpul liber!

Te invităm și pe tine în universul TooChic, unde vei descoperi rețete și diete sănătoase, sfaturi pentru sănătate, familie și muncă, beauty & fashion tips și nu numai! Viitoarele mirese au un spațiu dedicat doar lor, unde vor fi răsfățate cu idei colorate și magice, pentru o nuntă ca în povești. Iar bărbații pot arunca și ei o privire peste sfaturile de fitness, sex și modă masculină.

TooChic, pentru femeia modernă care nu ține cont de limite și restrângeri! Îndrăznește să fii mai mult, să arăți și să cunoști mai multe. Fii și tu „TooChic” în tot ceea ce faci!