Gwyneth Paltrow – viața și cariera

Publicat de aprilie 19, 2016 2:23 pm

Gwyneth Paltrow este o actriță americană binecunoscută pentru rolurile din filmele “Se7en”, “Emma”, “Marile speranțe”. În anul 1999 a câștigat Oscarul pentru rolul din filmul “Shakesperare in Love”. În 2008 ajunge în rândul actorilor de primă clasă datorită rolului Pepper Potts din filmul “Iron Man”, unde joacă alături de Robert Downey Jr. Urmează și celelalte adaptări în serie ale cărților de benzi desenate: “Thor”, “Captain America”, “The Avengers”, în care Gwyneth Paltrow își păstrează rolul.

#aboutlastnight @eswmaui @emiliawickstead @teamsaltzman @georgieeisdell @brycescarlett @ashlie_johnson ????

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

 

În alt plan al carierei sale, în 2008 Gwyneth își lansează propriul website de lifestyle, GOOP, care oferă sfaturi din toate categoriile, de la cum să-ti crești copilul până la trucuri de modă. Tot în acest an a fost numită Ambasador al unei organizații ce întreprinde studii de cercetare asupra cancerului.

Viața de familie și-a început-o în 2003 alături de Chris Martin, membru al formației Coldplay. În 2004 s-a născut fiica lor, Apple Blythe Alison Martin, iar doi ani mai târziu celor doi li se naște fiul Moses Bruce. În 2014, Gwyneth a anunțat pe site-ul GOOP că s-a despartit de Chris Martin, după un an în care amandoi au încercat să își rezolve problemele.

Stilul vestimentar al lui Gwyneth Paltrow atrage mereu atenția la evenimente, ea îmbrăcând rochii elegante semnate de designeri precum Stella McCartney, Francisco Costa, Michael Kors.

Today @voguemagazine announces our eponymous organic luxe @goop skincare line! #goodcleangoop

A photo posted by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

 

Gwyneth Paltrow este adepta metodei de detoxifiere “The Clean Program”, un regim de 21 de zile care costă în jur de 350$. Shake-urile și suplimentele acestei diete au ajutat-o pe actriță să piardă greutatea luată în timpul sarcinii. Dieta constă într-o singură masă solidă pe zi, formată din: fructe și legume crude, orez brun, quinoa, pește și nuci. Totuși, unii experții susțin că prafurile cu proteină din orez și shake-urile de fibre au doar efect laxativ, iar suplimentele (probiotice, enzime, uleiuri esențiale concentrate) nu ne pot curăța sistemul mai bine decât se poate curăța el însuși.

Pentru a înțelege mai bine rolul din filmul „Shallow Hal”, în care interpreta rolul unei femei obeze, Gwyneth Paltrow a făcut un experiment: a purtat costumul de câteva zeci de kilograme de latex într-un bar unde a constatat că oamenii evitau să vorbească sau se uite la ea, ajungând chiar să se comporte grosolan. Rezultatul acestui experiment a întristat-o, făcând-o să înțeleagă cu câte nedreptăți se confruntă persoanele cu probleme de greutate în societatea noastră, ea fiind o persoană care crede ca orice persoană ar trebui să beneficieze de dreptul de a se simți bine în propria piele.

Actriță, soră, mamă, model pentru milioane de femei – Gwyneth Paltrow poate fi considerată o femeie de succes desăvârșită.

Sursă poze: pinterest, pixabay

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 552 ori.

Comentariile sunt închise.