Horoscopul anului 2020 – partea 1

Publicat de ianuarie 10, 2020 1:11 pm

Astrolog Vlad Daia

 

Berbec
Cariera și statutul social vor fi în prim plan pentru tine, pe tot parcursul anului 2020. Ai acum șansa de a-ți schimba cariera, dacă n-ai făcut-o deja în ultimii doi ani, dar oricum se arată evoluții interesante pe acest plan. Poți să îți dai seama că nu te mai atrage deloc domeniul în care activezi acum și te decizi să-i pui capăt, dar dacă cunoști aceste aspecte și nu iei măsuri, există și șansa de disponibilizare, deoarece Universul te împinge către ceea ce este al tău. În situația în care ai făcut modificările necesare în ultimii doi ani, acum poți evolua foarte frumos la locul de muncă…poți ajunge chiar în poziții de conducere, deci ieși în față, spuneți părerea, chiar dacă ai senzația că vei da greș, ai susținerea necesară anul acesta pentru avansări.

Și statutul social se poate schimba, adică poți să te căsătoreșți, poți divorța, sau să găsești un partener foarte interesant cu care să-ți dorești să construiești sau să muncești cot la cot pentru un scop comun și extrem de important. Curajul este de partea ta, deci acționează în acest domeniu.

În perioada aprilie – august se va accentu domeniul comunicării, deci vei fi mai sociabil, te vei mișca mai mult și vei dori să afli informații noi. Chiar este un moment bun de a caută răspunsuri la problemele tale, deoarece acum ajutorul în probleme vine mai ușor, fie prin cineva, fie prin informațiile care ajung la tine. Poți să te decizi să faci unele cursuri de perfecționare sau să începi să înveți un nou domeniu, sau o limba străină.

A doua parte a anului este croită pentru tine, deoarece Marte se va află în semnul tău…și nu există perioadă mai bună pentru Berbeci decât aceasta. Te vei simți în elementul tău, vei prinde vânt sub aripi și vei simți că nimic nu te poate opri. Chiar este o perioadă de acțiune pentru tine, deci plănuiește ceea ce-ți dorești în prima jumătate a anului, iar din vara dă-i bătaie. Însă există și un revers al medaliei, nu doar pentru tine, dar mai ales pentru tine, agitație maximă. Marte este cel mai potent în Berbec, deci nervii vor fi întinși la maxim, energia va fi intensă, dacă știi să-ți gestionezi energia, va fi în folosul tău, dacă nu ai învățat cum stă treaba cu energia ta, s-ar putea să te afecteze și pe tine acest exces, de aceea este indicat să te implici în proiecte, să faci sport, să ai activități cât mai multe și mai diverse.

Taur
Pentru Tauri, sectorul cel mai vizat este reprezentat de străinătate, călătorii, studii și evoluție spirituală. Aș spune că este unul dintre cei mai interesanți ani pentru Tauri, deoarece ei fac curățenie la nivel profund de doi ani încoace…au căutat răspunsuri peste tot, dar pentru cei care nu le-au găsit până acum, în 2020 au șansa de a li se arăta calea. Sigur, puteți pune accentul pe diferite studii, pe călătorii și pe descoperirea de noi culturi…dar…cea mai interesantă ar fi călătoria spirituală, spre noi meleaguri de conștiință. Acum aveți șansa să vă deschideți mintea, să primiți răspunsurile care le căutați, care să vă ajute pe mulți ani de acum înainte sau chiar pe viață. Nu vă veți mai întâlni cu asemenea șansă…deci profitați la maxim. Pe lângă faptul că puteți primi niște răspunsuri, le veți pune foarte ușor în parctică, deci aveți într-un fel drumul scurtat sau puteți prinde acum o ‘scurtătură’. Cei care sunt la facultate acum sau fac studii de lungă durată, sunt și ei susținuți, prin muncă asiduă, pot ajunge foarte departe în domeniul studiat, mai ales cei din cercetare, pot descoperi lucruri foarte importante.
Se schimbă profund și în acest an gândirea și filozofiile de viață, cum ziceam, puteți ajunge la un alt stadiu de conștiința, v-ați transformat și până acum, dar acum pot veni și rezultatele concrete. Deci lăsăți să plece ideile învechite și deschideți-vă din ce în ce mai mult, să nu uităm că și Uranus se află în semnul vostru, care vă face și mai mult să va transformați…Iar cei încăpățânați…vor fi obligați să se schimbe…deci atenție, nu vă împotriviți și nu mai încercați să controlați lucrurile.

Planeta voastră Venus, va sta mai multe luni în zona banilor și valorilor, din aprilie până în august, astfel aveți oportunitatea să faceți mai mulți bani, să găsiți un job mi bine plătit, să găsiți un al doilea job, deci concentrare pe bani lunile astea. În același timp puteți fi ajutați să vă schimbați viziunea legată de bani, știm că banii sunt importanți pentru voi…acum aveți șansa să vă îndreptați anumite concepte greșite legate de bunuri și valori și chiar față de propria valoare, este momentul ideal să investiți în voi și să vă scoateți în față potențialul.

A doua parte a anului poate fi mai ciudată pentru voi, deoarece va fi activată zodia dinaintea voastră. Din nou, din a treia direcție, vi se activează interiorul și conștiința, chiar și subconștientul. Veți simți nevoia să va uitați mai atent la voi, la aspectele care vă nemulțumesc sau la lucrurile care le vroiați uitate. Subconștientul și inconștientul ies acum la suprafață. Somnul posibil să fie și el dat peste cap, iar sănătatea trebuie ținută sub observație, mai ales când vine vorba de infecții, tăieturi, mici accidente. Posibile probleme cu mașina sau călătoriile. Ideea este de acceptare a lipsei controlului, de deschidere către transformările care le suferiți și depășirea limitelor mentale.

 

Gemeni
Pentru voi se activează o zonă mai obscură, mai ascunsă…nu că ar fi un lucru rău, ci va trebui să mergeți adânc în interiorul vostru și să vă învingeți fricile. În pirmul rând, puteți avea de-a face cu moșteniri, cu taxe, cu probleme financiare mai ales când vine vorba de resursele altora, de exemplu cu împrumuturi luate de la bănci sau terți. Și-n ultimii doi ani puteau apărea situații din această sfera, nu s-au terminat încă răsturnările de situații, dar anul acesta puteți găsi și soluții la problemele voastre. Trebuie să învățați să fiți independenți, mai ales când vine vorba de resurse și să vă bazați mai mult pe proprile puteri. Și din partea statului pot să apară probleme, fie că ați uitat să plătiți ceva, fie apar acte și situații vechi, de care trebuie să va ocupați. Puteți începe să fiți atrași de zona ocultă, de științele așa zise oculte, puteți să vă informați mai mult în acest domeniu, dar atenție și ce informații luați de bune.

Sexualitatea este și ea sub lupă, în sensul că vă puneți întrebări și în acest sector și nemulțumirile încep să iasă la suprafață, inclusiv atenție la probleme de sănătate în setorul uro-genital. Toată această energie din interior care nu vă dă pace, puteți să o folosiți în cuplu…doar să găsiți și deschiderea necesară la partener…de altfel și voi trebuie să vă deschideți mai mult mintea și să lăsăți preconcepțiile deoparte.

Planeta iubirii se va afla în semnul vostru din aprilie până în august…deci, vești bune. Ce înseamnă acest lucru? Păi poate însemna faptul că veți fi mult mai carismatici, mult mai plăcuți și chiar mai buni și pacifiști decât în mod normal. Va puteți ocupa mai mult de voi sau de imaginea voastră, deci dacă vă doreați niște schimbări de look, lunile acestea sunt cele mai benefice. Vă puteți apleca mai mult asupra ideii de iubire și ce reprezintă ea pentru voi. Puteți simți mai mult nevoia de iubire și de împlinire sufletească…puteți oferi mai multă iubire în perioada aceasta. Puteți investi în voi, sub orice formă ar fi această investiție…deci, ochii pe voi.

A doua parte a anului îți aduce mai multă socializare. Vei ieși mai mult, vei simți nevoia să vorbești cu prietenii, cu cei dragi și să ieși mai mult. Te poți implica chiar în asociații sau în diferite grupuri de oameni, care au un scop comun, fie filantropia, fie animalele etc. Atenție însă că pot să apară certuri în cercurile tale de prieteni, sau câțiva prieteni să întindă coarda la maxim…de aceea există șanse să rupi câteva legături de prietenie în această perioadă.

Rac
Relații…relații…relații. Tu ești printre zodiile cele mai vizate în acest an, poate chiar a doua cea mai vizată, după Capricorn, dar va fi și ultimul an cu reflectoarele pe tine, deoarece zodia opusă ție este plină ochi. Ce reprezintă zodia opusă… relațiile, desigur. De fapt reprezintă exteriorul tău, tot ceea ce te înconjoară.

Deja ai făcut curățenie la sânge în relațiile tale în ultimii doi ani…încă vei mai face, doar că anul 2020 aduce și niște rezultate…sau unele conexiuni pe care le așteptai de ceva vreme. Astfel…vei scăpa de unele persoane din jurul tău, dar cu șanse de apariție a unor oameni pe placul tău, care de mult nu ai întâlnit. Racii căsătoriți, ajung la o cotitură, fie pozitivă, fie negativă, adică, mariajele care funcționează, se vor consolida, vor construi și mai mult împreună, mariajele eșuate, au cele mai mari șanse să se rupă. Persoanele singure au șansa destul de mare aș spune, să-și găsească persoana aleasă…deoarece este atât de multă energie în această zonă, încât Universul lucrează intens pentru a-ți aduce ce-i mai bun când vine vorba de relații. De aceea, fii deschis către noi relații, lasă-i să plece pe cei care nu îți mai sunt pe plac și vei avea doar de câștigat. Sigur, relațiile înseamnă și parteneriate de afaceri de exemplu, și acestea pot fi tranșate dacă există, sau noi parteneri de afaceri apar la orizont. Per total, important este să-ți înveți ultimele lecții legate de relații și în plus, să înveți cât mai mult despre tine…deoarece prin aceste relații, tu te dezvolți de fapt pe tine și ajungi să te cunoști mult mai bine, ba chiar poți ajunge să îți dai seama că te poți baza exclusiv pe tine, că ești capabil de mult mai mult decât credeai până acum.

Planeta iubirii se va afla câteva luni, între aprilie și august în semnul dinaintea ta, unde va pune din nou accentul pe iubire și relații. Pot ieși la suprafață din trecut, situații legate de iubire, vechi relații pot să reapară, pentru a-ți clarifica tu ultimele aspecte legate de iubire. Poți căuta acum acel sentiment de iubire din interiorul tău, nu este nevoie să fie iubire pentru o persoană, ci poate fi starea de pace și iubire interioară, pe care ai acum șansa să o înțelegi mai bine. De asemenea, poți rezolva răni vechi, prin iertare și înțelegere în primul rând. Poți ierta oameni care ți-au greșit, nu înseamnă obligatoriu că ești nevoit se iei legătură cu ei, ci pur și simplu să înțelegi și să închizi niște capitole dureroase. Atenție în aceste luni la problemele de sănătate de la nivelul gâtului.

Ultima jumătate de an te poate surprinde cu un alt nivel de energie când vine vorba de munca ta. Vei avea avântul necesar să îți duci la bun sfârșit toate proiectele, vei avea ideile necesare pentru a-ți îmbunătăți munca și proiectele.

Acum ai șansa să ieși în față la jobul tău și să le demonstrezi superiorilor că tu ești persoana potrivită pentru avansare. Se pot isca și scandaluri sau certuri la locul de muncă, deoarece energia este mai intensă, depinde de tine să-ți controlezi nervii și să încerci să aplanezi posibilele conflicte. De asemenea, poți să-ți dorești mai mult când vine vorba de statutul tău în societate, vrei să evoluezi, sub o formă sau alta, iar acum este timpul cel mai potrivit. Găsește modalitatea prin care poți evolua și pune-ți în practică ideile, acum poți crește în câteva luni cât ai crescut în câțiva ani de zile.

Pentru a doua parte a horoscopului gasiti detalii aici.

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 182 ori.

Comentariile sunt închise.