Horoscopul anului 2020 – partea 3

Publicat de ianuarie 10, 2020 1:16 pm

Astrolog Vlad Daia

 

Săgetător
În sfârșit reflectoarele se mută de pe tine…ultimii cinci ani fiind cam agitați, acum poți începe o perioadă de refacere dar și de sedimentare a lecțiilor primite în acești ani. Jupiter îți părăsește semnul și se mută în zona financiară, unde va sta tot anul 2020. Aici sunt și celelalte planete importante, care te vor ajuta în transformarea viziunii tale asupra resurselor tale, talentelor tale și a propriei valori. Ai oportunitatea de a fii mai chibzuit cu banii tăi, poți căuta moduri mai constructive de cheltuire a banilor. Acum poți căuta noi surse de venit sau chiar să cauți un job mai bine plătit. Vei începe să gândești strategic când vine vorba de bani și resurse, chiar ar fi indicat să-ți faci un plan pe termen lung…sau să gândești la scară largă, ajunge cât ai gândit la scară mică. Poți investi în tine, în talentele tale sau pur și simplu să ai acum curajul să scoți la suprafață calitățile pe care le-ai ascunsc atât de mult timp.

Viața sentimentală este și ea animată, mai ales în perioada aprilie – august, când planeta iubirii se va afla în casa relațiilor tale. Poți oferi mai multă iubire acum, vei deveni mai deschis în toate relațiile tale, de la partener până la cunoștințe și vei avea doar de câștigat de pe urma relațiilor tale. Poți căuta să petreci momente romantice cu partenerul tău de cuplu, sentimentele plăcute fiind la cote înalte. Și parteneriatele de afaceri sunt foarte bine aspectate, mai ales dacă situația cere ca partenerii să pună bani la comun pentru demararea sau extinderea unei afaceri.

Marte te ajută și el în ultima jumătate a lui 2020 în viața sentimentală. Vei flirta mai ușor, vei simți că ai mai mult curaj, iar astrele sunt de partea ta, deci fă pasul care-l evitai în iubire, spune ce ai de spus, pentru că șansele sunt de partea ta. Relațiile deja existente se vor suda și mai mult, dar atenție la gelozie, poți avea unele scăpări. Iar pentru cei singuri, vara aceasta este perioada cea mai bună pentru a atrage un partener pe placul vostru. Caută să ieși în public, să te întâlnești cu oamenii și să-ți extinzi cercul de cunoștințe…nu știi niciodată de unde apare șansa.

Capricorn
Ești de departe cel mai vizat semn în 2020, deoarece în semnul tău se află trei planete importante, Jupiter, Saturn și Pluto și pentru câteva luni și Nodul Sud se află pe domeniul tău. Energia este axată pe tine din toate punctele de vedere, ceea ce poate fi văzut din două unghiuri, primul, în care te sperie toate aceste aspecte și crezi că viața îți este dată peste cap, și al doilea unghi, în care realizezi că ți se oferă oportunitatea de a evolua mult, într-un timp scurt, având în vedere că nici o altă zodie nu primește atenția planetară pe care o primești tu, poți profita de aceste conjuncturi și să te deschizi către schimbări profunde și de anvergură.

Sigur, simți de doi ani atenția crescând asupra ta…anul acesta fiind și mai mulți ochi ațintiți spre tine, dar acum începi să fii și ajutat, parcă până acum aveai senzația că ți se pun doar piedici și apar doar probleme, acum se mai schimbă puțin atmosfera. Jupiter vine și îți mai taie din așa zisele probleme, dar în același timp te face mai atent la propria persoană, te poate ajuta să-ți dorești și tu schimbarea și să nu te mai împotrivești, sau cel puțin să nu mai pară atât de grea toată această transformare. Ultimii doi ani, dar și acesta, sunt cei mai importanți ani din viața ta, în special dacă ai ascendentul în Capricorn, iar în toată această perioadă se întâmplă o transformare reală, renunți la ce este vechi, la ce nu-ți mai folosește și se pregătește terenul pentru ceva nou. Este un proces profund de maturizare, din toate punctele de vedere, începi să vezi lucrurile dintr-o cu totul altă perspectivă, lași în urmă trecutul, descoperi lucruri și idei noi și vrei să atingi ‘viitorul’ tău sine.

Poate fi și o perioadă de izolare, mai ales ultimii doi ani, dar scopul este de a te cunoaște pe tine mult mai bine și a înțelege că ești suficient, că nu ai nevoie de cineva sau de ceva…ci că te poți baza pe proprile forțe. Important este să nu te împotrivești acestui proces, să lași lucrurile, ideile și oamenii să plece și nu-ți fie teamă de singurătate, este o chestiune temporară, lucrurile vor începe să se miște din nou, ‘blocajul’ în care te simți este doar o unealtă pentru a te transforma.

Sectorul muncii și al sănătății va fi vizitat de Venus între aprilie și august, de unde îți va insufla poftă de muncă, te vei descurca mult mai bine la job, te va susține în relațiile cu colegii și poate să-ți aducă chiar și o mărire salarială sau găsirea unui job mai bine plătit. Acum poți să te ocupi mai mult de sănătate, chiar și de răsfățul tău, dar atenție la probleme legate de zona gâtului.

Viața de familie și căminul pot fi puțin afectate anul asta, în a doua jumătate, deoarece Marte aduce anumite animozități când vine vorba de relația cu părinții, deci atenție la certuri familiale. Pentru a-ți folosi toată această energie, este indicat să o canalizezi către proiecte legate de domiciliu, fie o renovare, fie modificări prin casă, fie chiar o mutare.

 

Vărsător
Aș putea spune că tu ești unul dintre cele mai puțin vizate semne, deoarece toată acțiune se petrece într-o casă mai puțin activă pentru tine…dar să nu crezi că ai scăpat așa ușor…mai ales că de anul viitor, ești scos la tablă de către planete.

Toată energia se concentrează pentru tine în ultima casă astrologică, o zona ce ține de inconștient și subconștient, ține de adâncurile tale, de somn și de vise, dar și de bolile cronice. Puteai să te simți blocat în ultimii doi ani, să ai senzația că nimic nu se mișcă, că nu apare nimic nou în viața ta…și anul acesta vei simți asemănător…doar că în 2020 ai șansa de a te adânci în tine, de a scoate la suprafață unele probleme care doreai să rămână undeva uitate.

Este un an în care inconștientul poate deveni conștient, lucrurile ascunse ies la suprafață, fie că vorbim de interiorul tău, fie că vorbim de lucruri ascunse de alții. Este o perioadă benefică pentru introspecție, pentru retragere din societate pentru a te cunoaște mai bine. Vei dori să stai mai mult timp retras, cu tine, fără tumultul exterior și este un aspect care te va ajuta, doar că rezultatele le vei vedea abea peste vreo trei ani. Dușmanii ascunși pot apărea anul acesta pentru a-ți băga niște bețe în roate, caută să închizi ce ai de închis cu ei și să mergi mai departe.

Sănătatea însă îți poate da niște bătăi de cap, dacă ai avut probleme în ultimii doi ani, acum ai șansa de a găsi soluții pentru problemele tale. Ar fi indicat să ții sub observație sistemul osos, dinții, sistemul genital, ficatul și șoldurile. Somnul este și el afectat de vreo doi ani și anul acesta va fi cam la fel. Deci ia-ți tot repausul necesar anul acesta, că de la anul…ești pus la treabă serioasă, crede-mă.

Între aprilie și august, ți se activează casa a cincea, ce vizează hobbyurile, copiii, iubirile pasionale și plăcerile tale. Poate fi o perioadă de flirt, vei atrage mai ușor atenția celor din jur, dar atenție, relațiile care încep acum se cam sting la fel de repede cum au început, deci nu-ți pune speranțe prea mari în cine apare acum. În schimb, poți avea o relație mult mai bună cu copiii tăi, te poți apleca mai mult asupra talentelor tale, sau pur și simplu să-ți acorzi mai mult timp și să te duci la un spa, la o sala de fitness, la cosmetică etc. Răsfață-te cât poți de mult în aceste luni.

Ultima jumătate de an aduce mai multă agitație, mai ales mentală, deoarece Marte intră pe terenul gândirii și comunicării tale. Poți fi mai agitat, mai irascibil și să-ți lipsească cu desăvârșire răbdarea. Dar acum poți fi mai activ în proiectele și munca ta decât deobicei. Ai mai multă energie pentru mișcare, ideile vin foarte repede, deci folosește această energie la job, în proiecte noi sau în diferite activități. Te poți apuca de un sport sau te poți plimba mai mult, acum fiind o perioadă bună pentru a porni în diferite aventuri. Și cursurile sunt binevenite, nu ar strica să te perfecționezi în domeniul tău, sau să începi să studiezi ceva nou.

 

Pești
Anul 2020 aduce pentru cei din zodia Pești mai multă socializare. Acum doi ani ai început un proces serios de selecție între prietenii și cunoștințele tale, ai tăiat la sânge până acum, anul acesta încă se mai pot face ultimele retușuri, dar încep să apară și relațiile noi. Cercul de prieteni se schimbă, grupurile în care te simțeai cândva bine nu mai îți trezesc același entuziasm, de aceea se și întâmplă delimitarea ta de anumiți oameni, este normal, relaționarea ta se maturizează, nu mai ai timp de relații superficiale, de oameni falși și altele asemenea. Este momentul să te ridici la un alt nivel, să vezi relațiile din altă perspectivă și să dai drumul la cele vechi, în același timp fiind deschis către noi oportunități și idei. Din fericire, anul acesta ai șansa de a găsi grupuri noi în care să simți că ai mai multe în comun, pot să apară noi prieteni cu care simți că ceva te unește. Deschide-te către noi relații, chiar cu oameni care până ieri credeai că nu poți să ai nimic în comun. De altfel, dacă ești implicat în anumite asociații, de exemplu filantropice sau asociații iubitoare de animale, acum treaba devine mult mai serioasă, te poți implica mult mai mult și poți aduce cu adevărat o schimbare în aceste grupuri.

Relațiile familiale vor trece printr-o perioadă bună între aprilie și august, când Venus va parcurge casa familiei și a căminului. Armonia va dăinui în familia ta, vei dori ca relațiile dintre tine și părinți să fie cât mai bune posibil. Și căminul poate să-ți ofere o energie mult mai bună, astfel îți încarci bateriile la maxim. Poți face și unele îmbunătățiri când vine vorba de casa ta, sau o redecorare cu mult bun gust.

Ultima jumătate de an aduce mai multă energie în zona financiară și a valorilor. Vei alerga mai mult după resurse, vei avea energia necesară să miști lucrurile astfel încât să obții mai multe venituri. Fie că poți să-ți iei un al doilea job, fie că reușești să obții a doua sursă de venit, ai toate șansele în această perioadă să atragi mai mulți bani. Vei simți nevoia să investești mai mult în tine și în același timp să-ti scoți în evidență talentele și capacitatea de muncă și este ideal să faci aceste lucruri, deoarece ai șanse mari de succes. Însă trebuie să fii atent la furt de bani, pierderea banilor și la impulsuri, deoarece uneori impulsul momentului te poate provoca să nu faci cea mai bună investiție, deci caută să respiri de câteva ori înainte să bagi mâna în portofel. Și investițiile în mașini sunt foarte benefice în această perioadă, de la achiziții până la reparații și modificări.

 

Pentru a doua parte a horoscopului gasiti detalii aici.

Pentru prima parte a horoscopului gasiti detalii aici.

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 118 ori.

Comentariile sunt închise.