Idei fun pentru petrecerea de Crăciun la muncă

Publicat de decembrie 13, 2017 8:42 pm

Dacă te ocupi de organizarea petrecerii de Crăciun la muncă și vrei să fie un mare succes, trebuie să te asiguri că oamenii vor dori să vină. Este o perioadă aglomerată și petrecerea voastră trebuie să facă față competiției cu alte evenimente care pot fi mai atrăgătoare.

Angajații care sunt stresați, obosiți și nerăbdători până la concediu ar putea fi cu greu convinși să mai petreacă încă o seară cu colegii lor mai ales dacă petrecerea anuală de crăciun a devenit doar un eveniment monoton și obositor.

Iată câteva idei pentru a organiza o petrecere la care oamenii își vor dori să vină și să fie invitați și în anii ce vor urma.

champagne-1947413_640

Locația

Pentru o petrecere de succes regula de aur este să nu o organizezi la birou. Nu va fi ceva distractiv și lumea nu se va simți bine. Aflându-se în locul unde muncesc îi va face să vorbească doar despre muncă.

Ora

Chiar dacă de obicei ne gândim că petrecerile au loc seara, acest lucru nu trebuie respectat mereu. Dacă petrecerea va fi o masă la un restaurant sau hotel, atunci oamenii vor consuma mai puțin alcool, eliminând posibilitatea ca petrecerea să se transforme într-un haos la un moment dat.

Schimbă tiparul

Orice faceți de obicei, schimbați de la an la an câte ceva. Orice lucru care se repetă va fi catalogat de câte cineva drept plictisitor în anul următor. Organizează petrecerea ca pe un eveniment deosebit, transformând-o într-o petrecere la bowling, la patinoar sau la mini golf. O altă posibilitate este să vă folosiți de tematica rezolvării de crime misterioase sau a căutării de comori. Este important să alegeți activități la care pot participa toți invitații.

Afaceri și familie

Dacă invitați și familiile angajaților, așteptările și comportamentul oamenilor se vor schimba. Vor putea veni mai mulți oameni deoarece vor putea lua și copiii cu ei. Petrecerile cu activități sunt cele mai potrivite în acest caz.

Lista de invitați extinsă

Lărgiți lista de invitați adăugând familie, prieteni, vecini și parteneri de afaceri. Acest lucru va face petrecerea mai interesantă, invitații fiind încântați să cunoască alți oameni și să aibă parte de conversații interesante.

Crăciunul în jurul lumii

Crăciunul se sărbătorește diferit pe tot globul și fiecare cultură are un anumit fel de sărbătoare în această perioadă, chiar dacă nu se numește Crăciun. Ar fi foarte interesant să faceți o petrecere cu această tematică. În acest fel aflați lucruri noi despre alte popoare, vă puteți costuma conform țării pe care o veți reprezenta și puteți aduce sau comanda preparate tradiționale din zonele respective. Ascultați colinde și cântece de sezon de pe tot globul și puteți juca trivia despre tradițiile diferite de Crăciun.

Sursa pozei: pixabay.

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 478 ori.

Comentariile sunt închise.