Idei pentru întâlniri romantice de iarnă

Publicat de decembrie 13, 2017 8:48 pm

Întâlnirile romantice de iarnă pot fi un mod foarte plăcut de a petrece timpul împreună. Iarna este momentul perfect pentru a celebra iubirea. Fie că ești la prima întâlnire sau într-o relație serioasă, poți încerca noi idei distractive și romantice pentru serile în doi.

fashion-2940207_640

Cumpărături de sărbători. Faceți listele de cumpărături și mergeți la mall. Și magazinele de antichități merită explorate. Puteți ace schimb de idei pentru cadouri, mai ales dacă veți dărui cadouri de cuplu împreună.

Plimbare printre luminițele de Crăciun. Luminile festive ne fascinează întotdeauna. Mergeți la o plimbare cu mașina ascultând colinde și admirând ornamentele de sărbătoare din orașul vostru sau din orașele învecinate.

Seară de film. Aceasta este cea mai populară idee de întâlnire de iarnă. Va așezați confortabil la căldură sub o pătură pufoasă și vizionați filmele preferate de sărbători. Câteva titluri clasice: A Christmas Carol, Miracle on 34th Street, It’s a Wonderful Life, Elf, Home Alone. Completați cu popcorn, un pahar de vin și câteva lumânări parfumate.

O seară la patinoar. Fie că este un patinoar închis sau unul în aer liber, patinajul este mereu distractiv și romantic. Îmbrăcați-vă gros și țineți-vă de mână plutind pe gheață. Vă puteți încălzi la final cu o ciocolată caldă la cafeneaua preferată.

Plimbare cu trăsura. Fiecare femeie visează la o plimbare romantică cu trăsura. Vă trebuie doar un termos cu ciocolată caldă și o pătură călduroasă pentru o seară de neuitat.

snow-woman-1224041_640

Faceți un om de zăpadă. Aceasta este una dintre cele mai bune idei pentru o întâlnire de iarnă. Oamenii de zăpadă nu sunt doar pentru copii. Puteți face un om de zăpadă pe o temă anume bazându-vă pe un personaj preferat. Faceți un concurs pentru a vedea cine construiește cel mai frumos om de zăpadă.

Bătaie cu bulgări de zăpadă. Pare tot pentru copii? O bătaie jucăușă cu bulgări de zăpadă poate fi chiar romantică. După, vă puteți încălzi împreună pe canapea cu o băutură caldă.

Seară de jocuri. Vă puteți petrece o seară în mod distractiv jucând Scrabble, cărți sau orice alt joc de societate. Nu deveni prea competitivă dacă vrei ca seara să se termine într-o notă romantică!

Seară de dans. Ce poate fi mai romantic decât un dans în doi? Fie că vă duceți la un curs de dans, la club sau dansați sub cerul plin de stele, dansul vă va apropia pe amândoi.

O piesă de teatru. Puteți vedea o piesă de teatru într-o cafenea, puteți merge la teatru, la un stand-up comedy sau chiar la un concert. Toamna și iarna sunt anotimpurile de vârf pentru acest gen de activități.

Ședință foto de iarnă. Cu siguranță aceasta este o idee foarte romantică. Vă îmbrăcați în hainele preferate de iarnă și faceți o plimbare prin peisajul alb. Zăpada și luminițele festive sunt un decor ideal pentru niște fotografii de poveste la care vă veți uita mereu cu drag.

Sursa pozelor: pixabay.

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 402 ori.

Comentariile sunt închise.