Jocuri fun pe telefon, pentru timpul liber

Publicat de august 25, 2016 2:25 am

Telefonul mobil oferă in ziua de azi o multitudine de scopuri în care poate fi folosit. Pe lângă aplicațiile foarte utile zi de zi, atât în viața personală, cât și la locul de muncă, smartphone-ul ne oferă posibiltatea de a ne relaxa, fie ascultând muzică, fie citind un e-book sau amuzându-ne cu diferite jocuri.

pokemon-go-1569794_1280

Pokémon Go, cel mai recent lucru care face lumea să își piardă mințile colectiv, este un joc de realitate augmentată pentru dispozitive iOS și Android, care utilizează hărți GPS și Google pentru a localiza Pokémoni în lumea reală cu scopul de a-i prinde și colecta. Acesta este dezvoltat de startup-ul Google, Niantic Labs și, dacă doriți să sune inteligent în fața colegilor, le puteți spune că Pokémon Go este o versiune modificată a anteriorului joc al lui Niantic, Ingress. Micile personaje digitale Pokemon se ascund în lumea reală, determinând milioane de oameni să se ridice de pe canapele şi să exploreze oraşele prin intermediul smartphone-urilor.

Cu sute de jocuri noi care apar zilnic, vom arunca o privire spre cel mai des jucate.

Candy Crush Saga

Sigur că ați petrecut deja nenumărate ore frustrante cu acest joc; poate v-ați blocat la un nivel pentru o săptămână? Sau două? Sau trei? Toată lumea a trecut prin asta. Dacă nu ați mai jucat acest joc, fiți precauți, deoarece acesta este unul dintre jocurile cele mai distractive și provocatoare de dependență.

Clash of Clans

Clash of Clans este și a fost unul dintre cele mai populare jocuri Android de ceva timp. În cazul în care nu ați auzit despre el, acesta este un joc epic de strategie de luptă; îți construiești propriul tău sat, îți antrenezi trupele și lupți cu mii de alți jucători online. Ceea ce face acest lucru diferit de cele mai multe jocuri este clanul tau, format din prietenii tăi, care luptă pentru teritoriu și resurse cu alte clanuri din viața reală!

Plants vs Zombies 2

Plants vs Zombies 2 este continuarea unui joc de mare succes. Daca iti place jocul de tip „defense” acesta este jocul pentru tine. Plantează o armată de plante puternice, supraîncărcă-le cu Food Plant și întărește-ți apărarea. Scopul este să nu ajungă diferiți zombi la tine în casă.

Empire

În cele din urmă, un alt joc foarte des jucat este Empire. Construiești cetăți să reziste mai mult decât atacurile, capturezi avanposturi și stabilești o economie înfloritoare. Îți construiești imperiul și trimiți armatele pentru a distruge castelele dușmanilor. Dacă îți plac jocurile de durată și cu o mare complexitate, Empire nu te va dezamăgi.

Aceasta este doar o mică selecție din multitudinea de jocuri devenite faimoase în toata lumea. În fiecare zi apar noi aplicații “de joacă” care așteaptă să fie descoperite și de cei mari și de cei mici, oferind variante de amuzament pentru toate gusturile.

Sursa poze: pinterest, pixabay

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 823 ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *