La ce vârstă te căsătorești în funcție de zodie

Publicat de octombrie 17, 2017 6:07 pm

Semnul zodiacal poate influența multe lucruri din viața ta, de exemplu: ce fel de persoană ești într-o relație, ce fel de mireasă vei fi, dar ce se va întâmpla când vă veți căsători? Dacă te gândești des la căsătorie, citește mai departe pentru a afla ce spune semnul tău zodiacal despre ziua nunții.

grass-2594302_960_720

Berbecul trăiește clipa. Cei care au acest semn sunt persoane entuziaste, puternice, care într-adevăr nu pot fi opriți. Acest lucru înseamnă că se pot grăbi câteodată în lucruri în care probabil că nu ar trebui. Acest lucru poate duce la o agitație chiar distrugătoare pentru Berbec. Este posibil ca Berbecii să se căsătorească spre sfârșitul anilor 20.

Taurul, fiind un semn al Pământului, este mult mai realist decât Berbecul. El caută securitate și stabilitate. Asta înseamnă că este mult mai probabil să aștepte până când găsește pe cineva care va răspunde acestor nevoi. Cu toate acestea, Taurul nu trebuie să aștepte prea mult pentru a primi ceea ce își dorește. Cel mai bun moment pentru ca Taurul să se căsătorească este după 30 de ani.

Pentru Gemeni este greu să decidă când să facă pasul cel mare. Acum sunt siguri că vor acest lucru, iar în secunda doi ar da bir cu fugiții. Gemenii se vor așeză după vârsta de 30 de ani, atunci când își vor mai liniști caracterul indecis.

Racii caută întotdeauna siguranța și echilibrul. Pentru ei, siguranța poate veni sub forma unei căsnicii timpurii. Nu stau prea mult pe gânduri dacă au un partener de nădejde aproape. Cel mai bun moment pentru căsătorie este la mijlocul anilor 20.

people-2603521_960_720

Leul este cunoscut ca fiind semnul pasiunii, dar asta nu înseamnă că se grăbesc să se căsătorească. Leii își dezvoltă spiritul de-a lungul anilor și se stabilesc puțin mai târziu decât alte semne. Timpul ideal pentru o decizie atât de importantă vine la Lei undeva după mijlocul anilor 30, aproape 40.

Fecioarele sunt organizate și sigure pe ele. Sunt persoane intelectuale care țin la obiceiurile societății. Acest lucru poate însemna că se vor grăbi în ceea ce privește întemeierea unei familii. Fecioarele se vor căsători repede, în jurul vârstei de 21-24 de ani.

Balanțele caută simplitate și consistență. Cel mai bun moment pentru a se căsători este mai devreme decât majoritatea, în jurul vârstei de 20-25 ani.

Scorpionii pot fi posesivi, ceea ce înseamnă că le place să aibă grijă de partener. Cu toate acestea, datorită nivelului de pasiune care vine odată cu spiritul Scorpionului, lucrurile se pot încinge destul de repede, provocând probleme într-o căsnicie. Cel mai bine este pentru Scorpion să aștepte, ceea ce poate dura ceva timp. Cel mai bun moment pentru a se căsători este sfârșitul anilor 30 sau începutul anilor 40.

Săgetătorii sunt oameni care vor să facă o diferență pe această lume. Acest lucru poate fi dificil de făcut în timp ce se concentrează și pe relația de cuplu, ceea ce înseamnă că are tendința de întemeia relații serioase puțin mai târziu. Din acest motiv, cel mai bun moment pentru a se căsători pentru acest semn este mijlocul anilor 30, când cele mai multe vise sunt îndeplinite și sunt gata să se concentreze asupra propriei persoane și a iubirii.

bike-2738287_960_720

Capricornii se hrănesc cu admirația prietenilor și a familiei, ceea ce înseamnă că aceștia caută o relație serioasă mai devreme decât alții. Cel mai bun moment să se căsătorească este la începutul anilor 20. Fidelitatea și dedicarea îi vor ajuta să depășească toate obstacolele care pot apărea de-a lungul anilor.

Vărsătorul este un semn care este posibil să nu se căsătorească niciodată. Îi place să fie unic și original, iar acest lucru îl deviază uneori de la drumul lui și caută să exploreze lumea de unul singur. Dacă se va căsători, probabil o va face mai târziu în viață, peste 40 de ani.

Peștii nu suportă să fie singuri și sunt niște visători. Aceste caracteristici pot provoca cu ușurință conflicte, dar nu înseamnă că ar trebui să aștepte pentru totdeauna partenerul din vis. Cel mai bun moment pentru a se căsători, dat fiind că și-au găsit sufletul pereche, este în jurul vârstei de 26 de ani.

Sursă poze: pixabay

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 1169 ori.

Comentariile sunt închise.