Modele de încălțăminte pentru miri

Publicat de iunie 17, 2016 4:58 pm

Încălțămintea mirilor este acel detaliu care definitivează ținuta. Fie că sunt semnați de un designer renumit sau nu, încălțămintea mirelui trebuie să arate perfect, așa că iată care sunt tendințele pe care să le urmărești anul acesta.

În ziua nunții trebuie să arăți cel mai bine, iar cine crede că mirele nu dă la fel de multă atenție ținutei precum mireasa, se înșală amarnic. Bărbații pot fi uneori mai pretențioși decât viitoarele lor soții, iar ziua nunții nu face deloc excepție, din contră.

groom-1578180_1280

 

Culoarea pantofilor va fi întotdeauna dictată de restul ținutei, așa că pantofii se vor achiziționa numai după ce te-ai decis ce vei purta în sus. Poți merge pe clasicul negru sau maro închis, iar pentru cei mai îndrăzneți dintre voi culorile pastel nu sunt un ”don’t”.

De asemenea, tema nunții poate avea un impact asupra modelului și culorii pantofilor. Dacă în general se acceptă negrul sau maro închis, o nuntă mai casual îți oferă mai multe opțiuni din care să poți alege, dar să vedem ce au pregătit marile case de modă pentru viitorii miri de anul acesta. Ei setează trend-ul și chiar dacă nu se încadrează în bugetul tău, îți pot da o idee despre ce este chic.

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana păstrează ceva din nota clasică a pantofilor pentru ocazii speciale. Pantofii negri din piele sunt ideali și comozi chiar și la evenimente unde petreci mult timp în picioare.

Jimmy Choo

Spre deosebire de Dolce & Gabbana, Jimmy Choo merge mai departe și adaugă clasicului negru câte un element aparte, care să te scoată din rutina cu care ne-am obișnuit în ținutele de gală. Fie prin aplicații de cristale, fie prin aplicarea unei benzi aurii care să te scoată cu totul din anonimat.

Givency

Casa de modă Givenchy optează anul acesta pentru încălțămintea clasică, neagră, din piele. Cusăturile și formele fine ale pantofilor de la Givenchy sunt trend setter în ceea ce privește pantofii pe care ar trebui să îi poarte un mire cu adevărat elegant.

Louis Vuitton

Modelul Canyon Derby de la Louis Vuitton se află la limita dintre clasic și casual. Din piele neagră, cu detalii atent inserate, acești pantofi sunt modelul perfect pentru o nuntă nu foarte somptuoasă. Deși vin și pe culoarea maro, recomandarea mea este să alegi totuși negrul deoarece talpa le dă deja un aer casual.

Topman

Cu modelul de pantofi Topman Mint Green Suede Derby Shoes lăsăm de-o parte tot ceea ce înseamnă convențional și ne îndreptăm către multă culoare, atenție la detalii și design ultra-modern. Cu siguranță acest model de pantofi nu este pentru toții miri, dar cei care știu cum să îi poarte vor avea un real succes.

 

Sursă poze: pinterest, pixabay

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 1002 ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *