Papion sau cravată – ce și cum alegi?

Publicat de octombrie 21, 2017 7:01 am

Nunta nu este doar despre mireasă, mirele trebuie să arate uimitor și el în ziua cea mare! Ne place modul în care stilul mirelui a evoluat de-a lungul timpului, iar acum aceștia au numeroase opțiuni la modă pentru toate gusturile. Una dintre părțile cele mai importante, legate de îmbrăcămintea mirelui, pot fi accesoriile, precum cravata sau papionul.

people-2570638_960_720

Îmbrăcămintea trebuie să fie potrivită pentru locul unde va avea loc nunta și să se potrivească cu energia locului respectiv. Dacă nunta ta are loc în timpul zilei sau în aer liber, poți purta ceva mai puțin obișnuit (costume în culori mai deschise, fabricate din țesături lejere). Dacă este vorba despre o nuntă de seară într-o sală de bal sau într-un hotel elegant, conduita spune să mergi pe un costum de culoare închisă, fie cu un frac. Vrei să fii și mai formal? Cravata albă este cea mai indicată și este ideală pentru un loc mai pompos.

Cheia pentru a arăta fenomenal este să te îmbraci potrivit pentru tipul tău de corp. Dacă ești înalt și slab, cele mai multe fracuri și costume vor arăta bine pe tine. Pentru a adăuga în vrac, încercați un costum dublu-breasted, care vă va face să arătați mai larg. Pentru a subția, încearcă un costum care subliniază talia și o alungește, pentru a da impresia unei siluete mai slabe.

beard-1850932_960_720

Pentru o apariție unică și deosebită, cheia stă în detalii. Dacă paleta de culori a nunții se bazează pe două culori, poți purta una dintre nuanțe, în timp ce ceilalți bărbați o poate purta pe cealaltă. Să nu îți fie frică să îți exprimi personalitatea prin ținută.

Alegând o cravată sau un papion de culori diferite față de cavalerii de onoare vei capta toată atenția. De exemplu, în cazul în care mirele poartă o cravată argintie, cavalerii de onoare ar putea purta o culoare diferită care completează sau se potrivește cu rochiile  domnișoarelor de onoare. Grooms pot merge cu un pas mai departe și purta un tip diferit de gât de la băieți. Dacă alegi un papion, cavalerii ar putea purta cravată.

Cravata este clasică și elegantă, dar nu trebuie să te simți limitat de acest fapt. Purtarea unei cravate lasă o mulțime de loc pentru experimentare. De exemplu, există multe moduri diferite în care poți să îți faci nod la cravata. Pe piață vei găsi  multe variații de modele, culori și stiluri. Cravate slim, noduri groase, noduri mai lungi și multe altele. Cravata clasică este respectabilă și oferă un look profesionist. Funcționalitatea și confortul sunt ușor de obținut în timp ce porți o cravată.

necktie-2191167_960_720

Fracul și papionul merg mână în mână. Te separă de restul invitaților și te ajută să ieși mai mult în evidență decât o cravat clasică. Persoanele care poartă papion par a fi distractive, mai prietenoase și, mulțumită multor genii mari din trecut papioanele sunt deseori asociate cu inteligența. Există loc de mai multă mișcare pentru creativitate în timp ce porți un papion.

Totul se reduce la propriile preferințe și gusturi. Papion sau cravată. Ambele te vor face să te simți respectat și îți vor oferi un aspect elegant minunat. Permite personalității tale să strălucească purtând cravată sau papion, prin culoare, dimensiune sau stil.

Sursă poze: pixabay

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 471 ori.

Comentariile sunt închise.