Preparate japoneze delicioase, la restaurantele din București

Publicat de august 22, 2016 2:22 am

Mâncărurile japoneze sunt delicioase, sănătoase, preparate pe bază de ingrediente proaspete, și mult mai accesibile în prezent, grație numărului mare de restaurante deschise! Astfel, bucătăria exotică a Japoniei poate fi savurată în atmosfere relaxante sau energetice, în funcție de localul ales, sau chiar în intimitatea propriului cămin, grație serviciului de livrare la domiciliu. În continuare, îți prezentăm câteva dintre cele mai bune restaurante japoneze din București!

Zen Sushi

Zen Sushi este unul din cele mai populare restaurante japoneze, aflându-se în fruntea listei unor vedete cunoscute, cum ar fi Inna, Antonia, sau surorile Fabulous Muses. Poți încerca preparatele japoneze clasice (sushi; katsudon – șnițel japonez; tempura – legume, creveți pane; yakisoba – paste cu legume și pui, vită, creveți sau somon) la unul din cele trei restaurante – Dorobanți, Victoriei sau Tineretului. Pentru o experiență inedită, încearcă însă preparatele restaurantului deschis cel mai recent – Zen Fusion, în zona Vasile Lascăr. Asigură și livrare la domiciliu, pentru comenzi de minimum 100 lei.

zen sushi 1

Wasabi Running Sushi

Aflat în incinta AFI Cotroceni, Wasabi Running Sushi este locul perfect de răsfăț și relaxare după o tură de cumpărături. Preparatele sunt proaspete și te așteaptă pe o bandă, de unde te poți servi cu sushi sau nigiri. Poți plăti la farfurie, în funcție de cât mănânci, sau poți opta pentru serviciul All-You-Can-Eat & Drink – 80 lei / oră / persoană. În plus, dacă vrei ceva care nu e pe bandă, poți solicita acel preparat și va fi pregătit imediat! Poți servi și supă miso, pe lângă sushi și nigiri.

Benihana

În cadrul Hotelului Sheraton (zona Romană-Dorobanți) te poți bucura de o experiență deosebită la restaurantul Benihana (parte a lanțului internațional Benihana). Oferă preparate de tip teppanyaki (mâncăruri gătite pe o placă de fier), precum și sushi bar. Prețurile sunt destul de ridicate – costurile pe persoană pot ajunge la 200-300 lei. Totuși, impresionează prin interiorul luxos și preparatele de calitate. Este ideal pentru prânzuri sau cine de afaceri.

Sushi Ko

Și Sushi Ko este unul din cele mai cunoscute restaurante cu specific japonez din București. Are 3 restaurante deschise în puncte-cheie ale orașului – Centrul Vechi, Băneasa și Herăstrău, însă asigură și servicii de livrare la domiciliu. Poți opta pentru diferite tipuri de gustări (tempura, teriyaki, salate), urmând ca ulterior să te decizi din varietatea extrem de bogată de sushi.

Kanpai

Kanpai este primul restaurant japonez de tip Izakaya – restaurant de tip pub / bistro, cu preparate tradiționale gătite de un chef japonez. Meniul este extrem de variat, cu sushi, feluri principale și desert; în plus, oferă opțiuni pentru meniuri de prânz și meniu pentru copii. Asigură și servicii de livrare la domiciliu, însă trebuie să faci o vizită și la restaurant, pentru a „gusta” din atmosfera prietenoasă, relaxantă!

11822719_421066724749254_1406776571822058379_n

Edo Sushi

La acest restaurant ascuns pe Calea Victoriei te vei delecta cu sushi proaspăt, delicios, la prețuri mulțumitoare. La Edo Sushi poți comanda sushi/nigiri la bucată sau poți opta pentru meniuri fixe sau personalizate, iar o dată pe lună, poți încerca serviciul All-You-Can-Eat – 87 lei / oră / persoană (nu include băuturi). Asigură și servicii de livrare la domiciliu.

Yoshi Sushi & Teppanyaki

La Yoshi poți savura preparate tradiționale japoneze, dar și câteva preparate din bucătăria internațională. Oricum, meniul japonez este extrem de variat, cu gustări, supe, tempura, și preparate care au ca ingredient de bază orez, paste, fructe de mare, pește și carne. Au o ofertă variată și pentru sushi, nigiri și sashimi, dar și pentru preparatele tepannyaki. Poți opta și pentru un meniu de prânz tip bento box sau pentru livrare la domiciliu.

13495312_1147887685234449_7615183156809276916_n

Yuki Japanese Home Dining

Odată ce vei intra în restaurantul japonez Yuki, vei fi transportată în Japonia, în atmosfera deosebită a restaurantelor tradiționale japoneze. Lemnul este materialul principal folosit în mobilarea și decorarea camerelor. În plus, prin preparate se promovează un stil de viață sănătos: preparatele conțin în principiu cereale, legume și pește, iar apoi carne, fără conservanți sau aditivi chimici. Meniul este separat pentru prânz și cină, cu supe, preparate calde, gustări și desert.

Tu ce restaurant alegi pentru următoarea ieșire în oraș?

Sursă poze: fb.com/zen.sushi.bucuresti, fb.com/Kanpai49, fb.com/YOSHISushiTepannyaki

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 1103 ori.

Comentariile sunt închise.