Secretul lui Kim Kardashian pentru un ten perfect de selfie

Publicat de aprilie 4, 2018 2:33 pm

De curând, Kim Kardashian a făcut public un video în care ne dezvăluie secretul pentru un ten perfect. Frumoasa vedetă a apelat la un tratament revoluționar în industria estetică, fiind cel mai eficient la ora actuală. Este vorba de Endy Med 3 Deep Pro Skin. Acum se înțelege de ce Kim are un ten impecabil, fără imperfecțiuni.

Pe parcursul clipului, în timp ce i se aplică tratamentul, Kim își întreabă doctorul ce i se întâmplă. Esteticianul îi explică faptul că terapia îi va netezi tenul, stimulând producția de colagen. Iar, Kim, vizibil încântată le spune fanilor că asta face ea după ce își adoarme copiii.

kim kardasian

Să nu credeți că doar americancele au norocul de a putea apela la un astfel de tratament. Terapia cu Endy Med 3 Deep Pro Skin este disponibilă acum chiar și în România. Astfel, româncele care își doresc o piele la fel de sănătoasă și frumoasă ca a lui Kim, pot apela cu foarte mare ușurință la această terapie.

Endy Med 3 Deep Pro Skin este un dispozitiv complex și sofisticat, de ultimă generatie, destinat tratamentelor neinvazive, special conceput pentru: liftingul nechirurgical al feței (remodelare volumetrica a feței), tratarea ridurilor, tratarea cicatricilor cutanate-chirurgicale, traumatice sau din acnee, remodelarea tridimensională , neinvazivă, a formei corpului.

Kim-Kardashian selfie

Cum funcționează? Endy Med 3 Deep Pro Skin este un sistem computerizat de înaltă performanță care utilizează curenții RF emiși după o tehnologie de ultimă generație, patentată, tehnologia „3DEEP “ pentru a induce remodelarea colagenului fară deteriorarea termică ablativă a epidermului sau dermului. Patentul unic 3DEEP utilizează o serie de mai mulți electrozi și un algoritm sofisticat, ce permite controlarea eficientă a fazei de curent, care circulă între fiecare pereche de electrozi.

kim kardasian tratament

Acum că știm cel mai de preț secret al lui Kim Kardashian, ne putem programa repede la un tratament cu Endy Med 3 Deep Pro Skin și apoi, cu siguranță, vom putea participa și noi la titlul de „Cel mai frumos și sănătos ten”.
Endy Med 3 Deep Pro Skin este distribuit de SEE.TRY.BUY Company, singura firmă din domeniul medicinii estetice din România poziţionată ca med-spa provider.

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 662 ori.

Comentariile sunt închise.