Tabără de Remodelare Corporală – un parteneriat Activator & Unica Sport România

Publicat de octombrie 16, 2017 10:24 am

În perioada 10 – 12 noiembrie, Activator în parteneriat cu Unica Sport România te invită în Tabăra de Remodelare Corporală!

Unica Sport este o clinică cu experiență de peste 19 ani, dedicată exclusiv pentru femei, care a lucrat intens pentru a îşi cunoaște clientele și a le susține în calea lor spre o sănătate de fier și o siluetă de invidiat.

15977507_1648406955453034_3258825623417922255_n

Unica Sport este un partener de încredere pentru clientele sale și a dezvoltat de-a lungul timpului viziunea care ghidează compania și anume aceea de a contribui la o calitate mai bună a vieții oamenilor prin oferirea serviciilor axate pe metode de slăbire sănătoase, remodelare corporală și frumusețe.

Acest eveniment este dedicat exclusiv femeilor cu scopul de a le oferi acestora un program complex cu antrenamente personalizate, discuții constructive despre motivație, slăbit și remodelare corporală, detox la saună și relaxare la piscina interioară în cadrul Hotelului Mirage din Snagov.

collage1

Situat chiar pe malul lacului Snagov, între București și Ploiești, Mirage Snagov Hotel & Resort îți oferă posibilitatea unică de a admira o priveliște splendidă într-un cadru deosebit.

Hotelul are o istorie lungă, fiind preferat din cele mai vechi timpuri ca loc de recreere de către domnitori precum Vlad Țepeș sau alte personalități remarcabile, precum Mihail Sadoveanu sau Lucrețiu Pătrășcanu.

mirage-snagov-hotel-resort-tancabesti-24-1280x854

Odată ce ajungi aici, toate gândurile și grijile rămân în urmă. Este momentul să te răsfeți cu proceduri de relaxare și detoxifiere la saună, o priveliște spectaculoasă asupra lacului Snagov și confortul unui resort de lux!

Scopul acestei tabere este de a le oferi femeilor un program complex de remodelare corporală într-un cadru perfect adaptat pentru a ajunge la rezultatele dorite, iar după această tabără, participantele pot continua procesul de remodelare corporală la sediul Unica Sport unde vor beneficia de un discount la fișa personalizată și acces la un program de remodelare corporală personalizat. Mai multe detalii aici: https://goo.gl/7jHzUY

Acest eveniment se adresează tuturor femeilor care:

✔ doresc să slăbească;

✔ sunt interesate de remodelare corporală și tonifiere;

✔ doresc să-și mențină silueta;

✔ sunt interesate de un stil de viață sănătos;

✔ doresc să adopte un regim alimentar sănătos;

✔ vor să se relaxeze într-o locație deosebită;

✔ vor să se bucure de antrenamente personalizate;

✔ doresc să afle sfaturi despre slăbit și motivație în sport;

✔ sunt interesate de proceduri SPA precum masaje de relaxare și detoxifiere cu produse naturale la prețuri promoționale în cadrul unei clinici specializate.

Cover-Event-Remodelare-Corporala

Mai multe detalii despre eveniment găsești aici: Tabără de Remodelare Corporală

Pentru înscriere și detalii: corina.toma@activator.ro

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 1187 ori.

Comentariile sunt închise.