Tendințe machiaj primăvară 2017

Publicat de februarie 20, 2017 8:00 am

Tendințele în machiaj pentru primăvară 2017 sunt declarația unui om nou, a unor schimbări de atitudine și look, un upgrade dacă se poate spune așa. Îndrăznește mai mult primăvara aceasta în materie de make-up.

Lipgloss-ul a fost vestitorul primăverii anul acesta la săptămâna modei, un come-back binevenit ce aduce un aer fresh. Foarte mult timp culorile mate au cucerit podiumurile, dar anul 2017 în materie de machiaj aduce o deschidere către un look fresh sau chiar îndrăzneț, cu buze colorate, decorate cu glitter sau în nuanțe metalice, cu un efect aparte pentru o noapte specială.

”Rozul este noua nuanță neutră„ – conform elle.com. Nuanțele de roz oferă prospețime și feminitate  chiar și celui mai casual machiaj, fie că este folosit pentru a evidenția ochi, obraji sau buze. În nuanțe deschise sau aprinse, rozul poate desăvârși machiajul într-o notă elegantă sau îndrăzneață.

Machiajul în nuanțe metalice, cromatice, crează un efect glossy, aproape fantezist. Desigur, acest tip de machiaj este opțiune îndrăzneață, dar foarte inspirată pentru o petrecere în oraș sau un eveniment de modă.

Tendințele pentru machiaj în primăvara lui 2017 păstrează multe elemente din anii ’60 și ’70 precum sclipiciul, linii întrerupte pentru machiajul ochilor, fardurile în nuanțe metalice, neon, electrice, specifice acelor ani. Coafurile sunt și ele inspirate din acea perioadă, dar readaptate zilelor noastre, mult volum, straturi și diferite texturi.

A post shared by Models Own (@modelsownofficial) on

Una dintre cele mai îndrăznețe abordări în materie de machiaj pentru primăvară a fost chiar lipsa acestuia. Din ce în ce mai mulți artiști se orientează către frumusețea naturală, un exemplu concret fiind Alicia Keys care încurajează toate femeile să renunțe la machiaj în favoarea unui look natural.

A post shared by Amy W. Unicorn (@iamamyw) on

Tot inspirat de un look cât mai fresh și natural este și machiajul minimalist prezent pe podiumuri la prezentările de modă. Tommy Hilfiger este unul dintre influencer-ii care au optat pentru stilul minimalist în machiaj.

A post shared by Tommy Hilfiger (@tommyhilfiger) on

Tendințele în machiaj pentru primăvară 2017 sunt inspirate dintr-o mulțime de sentimente și trăiri, de anotimp, sunt calde, romantice sau melancolice, reci, îndrăznețe și electrizante. Dintre toate aceste nuanțe pe care le surprind, cea mai evidentă și conturată este încrederea în sine, cel mai sexy atu al unei femei. Descoperă-te puțin câte puțin experimentând cu machiajul în această primăvară!

Sursă poze: instagram, pixabay

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 663 ori.

Comentariile sunt închise.