Tendintele anului de la Milano Fashion Week

Publicat de februarie 28, 2018 12:06 pm

Pentru Jimmy Choo, ditectorul de creatie Sandra Choi dorește să isi lase amprenta pe aceste vremuri „pline de viață, nebune, eclectice”, prin recreerea glamourului și eleganței. Pentru toamnă, ea a ales perlele pentru a decorara atat pantofii din noua colectie cat si gentile de seara. Functionaliatea a fost supermodernă în acest sezon, cizme interschimbabile de tip „doi în unu”, care pot fi purtate fie ca versiuni înalte, fie ca botine. Choi însuși a modelat un pantof asemanator aurului lichid, decorat cu perle, care a complementat perfect vibrațiile prezentării.

Pantofi Jimmy Choo

Gianvito Rossi este un brand prezent la saptamana modei din Milano an de an, si anul acesta nu a ezitat sa aduca un nou must-have, in aceeasi maniera feminina si usor de purtat cum ne-a obisnuit.

incaltaminte Gianvito Rossi
Gioseppo Zanotti spune ca „femeile mele se schimba de la zi la noapte, tinuta lor este complet diferita” si astfel a ajuns sa creeze colectia „Bonjour Nuit” (Buna ziua Noapte). Piesele statement au fost decorate cu piele de caprioara, plexiglas, cristale si pene mov. Si Zanotti a adaugat la colectia sa piese cu design multifunctional ce se pot purta atat ca cizme, botine dar chiar si pantaloni. Doriti sa achizitionati cizme puteti accesa site-ul https://www.epantofi.ro/dama/cizme-si-altele/cizme.html

pantofi Gioseppo Zanotti
Casadei celebreaza anul acesta sase decenii, si cu ocazia aceasta designerul italian doreste sa tina un toast pentru numeroase realizari notabile. În aceasta toamnă, cizmele inspirate din povestile fantastice din vest sunt decorate cu un colier de pietre multicolore. „Acesta este un remake al unuia dintre stilurile noastre iconice”, a explicat Cesare Casadei.

designerul Casadei

Si Fratelli Rossetti lanseaza anul acesta un remake al iconicului model de mocasini Brera, care implineste anul acesta 50 de ani de la lansare.

mocasini Brera

Geox, iconicul brand al confortului, își contureaza accentul pe stilul contemporan. Pentru toamna, stilurile noi includ cizme tip militar, iar pentru seara botinele sunt decorate cu barete si brose. Este un an mare pentru brand, care a angajat recent noul CEO Matteo Mascazzini, de la Gucci. „Avem această bogăție uimitoare în ceea ce privește istoria, povestea brandului și ADN-ul sau”, a spus el. – „Îmi amintește de Gucci”.

geox

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 45079 ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *