Tendințele iernii în make-up

Publicat de ianuarie 28, 2017 1:50 pm

În linii mari, tendințele iernii în make-up se concentrează pe individualitate, personalitate. Asta înseamnă că orice îți este permis atâta timp cât ți se potrivește și că trebuie să înveți să renunți la ceea ce nu te reprezintă doar pentru că este ”in” în acest sezon.

Totuși să vedem ce ne spun și marii creatori de modă în privința tendințelor de iarnă în make-up. Burberry și Kenzo au readus în prim plan sclipiciul, iar la polul opus se află Dior care abordează un stil goric, buze închise la culoare și fard de pleoape nude. Accentul în acest sezon cade pe culoarea buzelor, ele dictează restul machiajului.

Culori îndrăznețe pentru buze

De la dramaticul negru până la vibrantul roșu închis sau chiar mov, vor face buzele să fie în centrul atenției iarna aceasta. Bineînțeles, alături de aceste culori închise te poți juca: alege nuanțe nude, peach, culori calde, tușul rămâne și el un aliat de încredere. Liniile tușului pot fi discrete sau chiar foarte pronunțate.

modern gothic

Stilul gotic modern câștigă tot mai mult teren pe zi ce trece. Mark Jacobs și Rodarte aduc în lumina reflectoarelor un stil întunecat, cu foarte multă personalitate, aproape agresiv. Mesajul este simplu: ”Nu te pune cu mine.”, după cum ar spune James Kaliardos.

Kaleidoscope

Stilul Kaleidoscope este colorat, se bazează pe textură și glitter, este fresh, iar ca ideologie este opusul stilului gotic modern.

Valentino și Gucci au mers pe aceste culori diafane, au folosit pudră de iluminare și au creat jocuri de culori și o strălucire aproape suprarealistă. Chiar și în prezentările Burberry glitter-ul și-a făcut apariția în mod neașteptat.

kaleidoscope

Părul este cât mai natural atât ca textură cât și culoare. Bucle naturale sau câteva fire ondulate încadrează discret fața. Pentru coafurile medii și scurte stilul anilor ’30 este plin de glamour și potrivit unui eveniment special.

Linii grafice

Noutatea tendințelor de iarnă în make-up o constituie liniile grafice. Îndrăznețe și ieșite din context, ne duc cu gândul undeva la lumea modei din anii ’70, dar cu elemente moderne, spațiale. Tușul joacă rolul principal și de multe ori este acompaniat de un machiaj metalic, electrizant.

linii grafice

Chanel, Fendi și Armanii s-au bazat foarte mult în ultimele prezentări de modă pe machiajul cu linii grafice.

Deoarece accentul cade foarte mult pe machiajul ochilor, buzele vor fi colorate în nuanțe nude, cât mai naturale.

Stilul clasic este mereu o opțiune

Machiajul discret al ochilor, linii fine ale tușului și buze de un roșu aprins, acesta este stilul clasic pentru care garantează Prada și Mary Katranzou.

machiaj clasic

Este un machiaj versatil care poate fi de zi, precum și de noapte. Îl poți adapta ușor diferitelor ținute și este extrem de feminin și senzual. O alegere potrivită indiferent de zi.

Acestea sunt în mare tendințele iernii în make-up conform viziunii unora dintre cei mai renumiți stiliști din întreaga lume. Experimentează cât mai mult și rămâi la ceea ce te reprezintă, personalitatea este cel mai sexy accesoriu iarna aceasta.

Sursă poze: pixabay.com

DISTRIBUIE ARTICOLUL:
Articolul a fost vizionat de: 646 ori.

Comentariile sunt închise.